Az utolsó zsoldos címmel érkezik Van Damme első Netflix filmje

Immár hivatalos, hogy Az utolsó zsoldos (The Last Mercenary) címmel  Jean-Claude Van Damme akcióvígjátékot forgat a Netflix számára, és a forgatásokat már el is kezdték Franciaországban.

Az utolsó zsoldos egy hihetetlenül izgalmas projekt- nyilatkozta Van Damme. Mindig is nagy rajongója voltam Jean-Paul Belmondonak, és remélem, hogy átvehetem tőle a fáklyát a saját stílusomban elkészített akcióvígjátékban. Az utolsó zsoldos egy gyönyörű történet, tele érzelmekkel, sok cselekménnyel és persze sok humorral is, és David Charhon forgatókönyve nagyszerűen kombinálja össze ezeket az elemeket. Nagyon örülök annak, hogy együtt dolgozhatok olyan új tehetséges generáció képviselőivel, mint Alban Ivanov, Assa Sylla és Samir Decazza.

Az utolsó zsoldos egy volt titkosszolgálati ügynök (Van Damme) köré összpontosul, akinek sürgősen vissza kell térnie Franciaországba fiát tisztázni, akit tévesen  fegyver- és a kábítószer-kereskedelemmel vádolnak, ami az egész a kormány és a maffia között dúló bürokratikus káosz és háború éles következménye.  

Van Damme főként olyan akció- ésharcművészeti filmekkel kezdte pályafutását, mint például a Véres játék (1988), Cyborg – A robotnő (1989) és a Kickboxer (1989). Komoly sikereket ért el a 80-as és 90-es években, hiszen akkor vált ikonikus akciósztárrá olyan közismert filmekkel, mint az Oroszlánszív (1990), a Dupla dinamit( 1991), a Tökéletes katona (1992)  illetve a Hirtelen halál (1995).

#NetflixVilág #MűsoronPlus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.