Oszd meg a cikket másokkal is:

Augusztus 14-én érkezik a Netflix újabb reményteljes akciófilmje, Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült Project Power: a por ereje, amely egy olyan veszélyes új tablettáról szól, ami rövid időre szupererőt ad használójának.

A sztori önmagában még nem számítana akkora durranásnak, azonban az új szer olyan képességekkel ruházza fel a használóját, amit előre nem lehet megmondani. Így tehát senki sem tudhatja, hogy miután bevett belőle egyet, az elkövetkező percekben milyen szupererővel fog rendelkezni. Ez persze magában hordozza az izgalmas akciókat, látványos effekteket, valamint a streaming szolgáltatónál már alapnak számító grandiózus technikai megvalósításokat, amelyből a Netflix most egyet közzé is tett.

Az új videóban Joseph Gordon-Levitt éppen fejlövést kap, ám a golyó úgy pattan le a halántékáról, mint ha az egy titán-szerű páncélból lenne (még a lökéshullámokat is pazarul az arcára retusálták) így a jelenet valóban elég menő képsorokat eredményez.

Project Power: A por ereje Jamie Foxx főszereplésével | Hivatalos előzetes | Netflix

Mit tennél kockára öt perc tiszta erőért? Elterjed a hír New Orleans utcáin, hogy egy titokzatos tabletta egyedülálló szuperképességet kölcsönöz a fogyasztón…

Valljuk be, hogy nem bánnánk, ha a film többi részében is ehhez hasonló részekkel találkoznánk.

#NetflixVilág #MűsoronPlus #ProjectPower