Oszd meg a cikket másokkal is:

A Disney még tavasszal készült bemutatni új könyvadaptációját az Artemis Fowlt, azonban a COVID-járvány keresztülhúzta a számításukat. Mindenesetre a film végül bemutatkozott saját streaming szolgáltatásukon, a Disney Plus-on, ám a szakma és a közönség is meglehetősen kemény kritikával illette az alkotást. Mindenesetre hozzánk augusztus 9-én, vasárnap érkezik az HBO GO-ra az Artemis Flow.

Disney’s Artemis Fowl | Official Trailer

Remember the name. It’s Fowl. #ArtemisFowl. Disney’s “Artemis Fowl,” based on the beloved book by Eoin Colfer, is a fantastical, spellbinding adventure that …

A film már kapott magyar szinopszist is:

A 12 éves Artemis Fowl zseniális bűnözők leszármazottja. Amikor az apja eltűnik, a hűséges védelmezője, Butler társaságában a felkutatására indul. Útja során felfedez egy ősi, föld alatti civilizációt, amelyet tündérek népesítenek be.

A tizenkét éves Artemis Fowl valóságos zseni. Nem akárkiktől örökölte képességeit, zseniális bűnözők leszármazottja. Amikor az apja rejtélyes körülmények között eltűnik, Artemis a hűséges védelmezője, Butler társaságában a felkutatására indul. Útja során felfedez egy ősi, föld alatti civilizációt, amelyet tündérek népesítenek be. Miközben megpróbálja kideríteni, hogy a tündéreknek vajon köze lehet-e az apja eltűnéséhez, háborúba keveredik a nagyhatalmú lényekkel. Eoin Coffer regényéből.

#HBOGO #HBOZóna #Betekintő #MűsoronPlus