Exkluzív tartalmakkal készül a Cartoon Network az idei San Diego Comic-Con-ra

Idén a koronavírus-járvány miatt a világ legnagyobb képregényes, filmes találkozóját virtuálisan tartják meg, San Diego Comic-Con@Home címmel. Július 23-án a Cartoon Network virtuális programsorozattal lesz jelen a digitális rendezvénysorozaton, a nézők ezen a napon találkozhatnak a csatorna sikersorozatainak készítőivel, valamint bepillanthatnak a Cartoon Network Studios készülő produkcióiba, többek közt az új Ben 10-filmbe és a Medvetesók első egész estés kalandjába.

A Cartoon Network exkluzív betekintés fog adni a Ben 10 vs. The Universe című egész estés filmbe, valamint a Vadócok és a Mao Mao: Tiszta Szív hősei új évadjaiba is.

Július 23-án, csütörtökön a Cartoon Network első panelbeszélgetésén a csatorna tehetségei megosztják saját inspiráló történeteiket arról, hogyan lettek rajzfilmkészítők. Ezt követi a második rendezvény, amelynek fő témája a készülő CN-produkciók, és amelyen a fent említett két film mellett exkluzív jelenetekbe enged bepillantást a CN, többek közt az Alma és Hagyma, a Victor és Valentino, a Mao Mao: Tiszte Szív hősei és az Emmy-jelölt Vadócok új évadjaiból, tehát a csatorna igazi csemegékkel fog készülni az eseményre.

A Cartoon Networkön látható rajzfilmek közül a Villámmacskák akcióban is szerepel a Comic-Con programlistáján. A Warner Bros. Animation magyar idő szerint 21 órakor kezdődő panelbeszélgetésén a vadonatúj akció-vígjátéksorozat készítői és a szereplők eredeti hangjai a nézők kérdéseire felelnek.

A Cartoon Network panelbeszélgetései ingyenesen követhetők a comic-con.org honlapon és a San-Diego Comic-Con YouTube-csartornáján.

Íme a program (zárójelben magyar idő szerint)

Július 23. (csütörtök, 17:00)

CARTOON NETWORK STUDIOS: A KÉPES FORGATÓKÖNYV MŰVÉSZETE

Ezen a programon a Cartoon Network Studios nagysikerű sorozatainak rajzolói vesznek részt, akik megosztják a tippjeiket és elmondják, hogyan lettek képesforgatókönyv-írók. A nézők megtudhatják, hogyan keltik életre a szövegkönyvet és egy-egy epizód ötletét.

Résztvevők: Mic Graves, a Gumball csodálatos világa rendezője; Chuck Klein, az Alma és Hagyma supervising producere; Julia Pott, a Bűbájtábor alkotója; Alabaster Pizzo, a Bűbájtábor képesforgatókönyv-írója.

Július 23. (csütörtök, 18:00)

CARTOON NETWORK STUDIOS: ELSŐ BEPILLANTÁS AZ ÚJ PRODUKCIÓKBA

Az Emmy-jelölt Vadócok sorozatban szereplő Craig eredeti hangja, Philip Solomon és Jessica eredeti hangja, Lucia Cunningham műsorvezetésével indul a Cartoon Network Studios új produkcióinak bemutatása. A nézők eddig sosem látott jeleneteket láthatnak az Alma és Hagyma, a Vadócok, a Mao Mao: Tiszta Szív hősei, a Victor és Valentino sorozatok új részeiből, valamint a Ben 10 vs. The Universe: The Movie és a We Bare Bears: The Movie című egész estés rajzfilmekből.

#CartoonNetwork #MűsoronPlus #WarnerMedia #streaming #TV

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.