A Dark utolsó évada is érkezik a héten a Netflixre (június 22-27)

A következő hét inkább a filmek kedvelőinek lesz igazán izgalmas, de a sorozatkedvelők sem maradnak premiertartalmak nélkül.

A szokásos heti stand-up mellett érkezik a Netflixre az olimpiai női tornászválogatott szexuális visszaéléseivel foglalkozó Az első tornász (Athlete A) doku, valamint egy chilei dráma, a Senki sem tudja, hogy itt vagyok ((Nobody Knows I’m Here). Will Ferrer segítségével bepillanthatunk az izlandi együttes Eurovíziós Dalfesztivál felkészülésébe az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) illetve egy kiemelt indiai horroral, a Bulbbul-al is találkozhatunk.

Persze a leginkább várt premier tartalom a Sötétség (Dark) harmadik, egyben utolsó évada szombaton érkezik a Netflix műsortárába.

Lássuk tehát a heti premier érkezőket. Viszont ahogy eddig megszokhattátok, jöhetnek még korábbi klasszikusok vagy régebbi sorozatok szinkronjai, vagy feliratai, ezért érdemes követni a Műsoron főoldalát, illetve a közösségi oldalakat is. A múlt heti frissítéseket itt találjátok.

Hétfő

Borgen S01-S0

Kedd

Eric Andre: Legalizáljunk mindent – Netflix Original stand-up

Szerda

Az első tornász (Athlete A) Netflix Original dokumentumfilm

https://www.youtube.com/watch?v=JzeP0DKSqdQ

Őrülten finom (Crazy Delicious) S01 – Netflix Original reality

Senki sem tudja, hogy itt vagyok (Nobody Knows I’m Here) – Netflix Original film

Bulbbul – Netflix Original film (India)

Péntek

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) – Netflix Original film

Rejtély a helyekben (Signs) S02 – (Lengyelország)

Sportversenyek a világban (Home Game) S01

A világjáró duó (Twogether) S01 – Netflix Original reality

Fekete humor filmek (Comidark Films)

Yu Yu Hakusho: A szellemfiú

Szombat

Dark S03

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.