Oszd meg a cikket másokkal is:

Magyarországon is elérhető lesz május 28-án az HBO Max első, saját gyártású sorozata (Max Original), a Love Life, tehát lassan körvonalazódik, hogy miként kell elképzelni a HBO Max vizonyát a hazai HBO GO-val.

Slider

Sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy ha csütörtökön elindul Amerikában az új streaming szolgáltatás, az HBO Max, az milyen hatással lesz a többi HBO platformra, például a hazai HBO GO-ra. Nos, ahogyan az a hírben is olvasható, azonnal premierben érkezik az egyik húzótartalom, egy népszerűnek ígérkező romkom, így aztán nem igazán lennék meglepve, ha ez maradna az általános gyakorlat az HBO jövőben körvonalazódó tartalomelosztásában.

Tehát valószínűleg egy ideig a hazai HBO GO-ra is megérkeznek a Max Original (tehát HBO Max saját gyártású) filmek és sorozatok, az (egyelőre) amerikai műsortár többi részéről viszont nincsenek információk. Talán hamarosan erről is több részlet kiderül majd, addig viszont élvezzük az első HBO Max sorozatot, rögtön három epizóddal.

Az Anna Kendrick főszereplésével készült 10 részes sorozat feltérképezi az első szerelemtől az utolsóig tartó utazást, és megvizsgálja, hogy azok, akikkel menet közben egy ideig együtt vagyunk, hogyan formálnak minket azzá az emberré, aki aztán egy életre lehorgonyoz valaki mellett. A sorozat, amelynek alkotója és társ-showrunnere Sam Boyd (In a Relationship), gyártója a Lionsgate Television és a Feigco Entertainment, minden évadban más főhős szerelmi kalandjait követi, és minden félórás részben egy-egy párkapcsolatát mutatja be. A sorozatban szerepel Zoë Chao (Downhill, Strangers), Peter Vack (Egy remek valaki, The Bold Type), Sasha Compère (Csodatévők, Bor, mámor, barbecue) és Lesley Manville (Fantomszál, Még egy év) is.

Love Life | Official Trailer | HBO Max

Love Life, the first full-length scripted series to star Oscar® nominee Anna Kendrick, is about the journey from first love to last love, and how the people …

Anna Kendrick executive producerként is közreműködik a sorozatban, Paul Feig (A kém, Egy kis szívesség, Koszorúslányok) és Dan Magnante (Egy remek valaki) mellett. A pilot-epizódot író és több részt rendező Sam Boyd szintén betölt executive produceri tisztet is, akárcsak Bridget Bedard (Transparent, Ramy), aki társ-showrunnerként is részt vett a munkálatokban.

A premier napján az első 3 rész azonnal elérhető lesz magyar felirattal, ezt követően hetente dupla epizódokkal folytatódik az évad. A szinkronos premier a nyáron várható.