Jessica Jones vezető producerével készül antológia sorozat a Netflixre

Sarah Vaughan Egy botrány természetrajza (Anatomy of a Scandal) című bestseller regényéből készül hat részes antológiasorozat a Netflixre, amelyet a népszerű Marvel-sorozatok vezető producere fog rendezni.

[smartslider3 slider=”11″]

Mi aknázhatja alá egy politikus karrierjét és nyugodt családi életét? Mennyire bonyolult napjainkban az ítéletalkotás? Az igazság valóban nem fekete vagy fehér? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket vet fel az Egy botrány természetrajza című kötet, amelyet a Netflix adaptál antológia sorozat formájában.

A Libralius könyvleírása szerint a történet James Whitehouse államtitkárról szól, aki házas létére viszonyt folytat fiatal titkárnőjével. Miután szakít szeretőjével, az nemi erőszakkal vádolja meg, a sajtó pedig azonnal lecsap az ügyre. James felesége próbálja megvédeni a családját, és hisz a férfi ártatlanságában. Kate, a vádló védője, a tapasztalt, karrierista ügyész biztos az államtitkár bűnösségében, és mindent megtesz, hogy ezt bebizonyítsa

A sorozat írója és egyben showrunnere David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok) és Melissa James Gibson (Kártyavár, Foglalkozásuk: Amerikai) lesz. Executive producerek lesznek a 3Dot Productions részéről Liza Chasin (A legharsányabb hang, Baby Driver), Bruna Papandrea (Holtodiglan, Hatalmas kis hazugságok), valamint Steve Hutensky, co-executive producer pedig Allie Goss Margaret. Valamennyi részt a Jessica Jones és a The Defenders vezető producere S.J. Clarkson fogja rendezni.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.