Spike Lee új drámája júniusban érkezik a Netflixre

Az Oscar-díjas Spike Lee (Csuklyások-BlacKkKlansman) új filmje Az 5 bajtárs (Da 5 Bloods) június 12-én érkezik a Netflixre.

[smartslider3 slider=”11″]

A történet szerint négy afroamerikai vietnami veterán, Paul (Delroy Lindo), Otis (Clarke Peters), Eddie (Norm Lewis) és Melvin (Isiah Whitlock, Jr) visszatér Vietnamba, hogy felkutassák a harcban elhunyt századvezetőjük (Chadwick Boseman) maradványait, illetve megtaláljanak egy rejtett kincset is, ami megváltoztatná az életüket. Ezek a hősök harcolnak az emberiség és a természet erőivel, miközben a vietnami háború erkölcstelenségének tartós pusztításaival is szembesülniük kell.

Az új Netflix Original filmet Lee produkciós cége, a 40 Acres and a Mule Filmworks készítette a Netflix számára, producerei Lloyd Levin (Hellboy), Beatriz Levin, valamint Jon Kilik (Az éhezők viadala franchise). A forgatókönyvírók között Spike Lee mellett megtalálhatjuk Danny Bilsont, Paul DeMeot, Matt Billingsly-t, Kevin Willmott-ot.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.