Mesterlövész elől menekülő skandináv thriller készül a Netflixre

Izgalmasnak ígérkezik az első svéd Netflix Original film, A piros pont (Red Dot), ami már fel is tűnt a hazai műsorkínálatban. Az új akció-thrillerben főszerepet vállal Nanna Blondell (Hassel), Anastasios Soulis (Kaotikus karácsony), Tomas Bergström és Kalled Mustonen.

[smartslider3 slider=”11″]

A Red Dot egy húszas évek végén járó házaspárt, Davidot (Anastasios Soulis) és Nadját (Nanna Blondell) fog követni, akik próbálják megmenteni a házasságukat. Amikor Nadja terhes lesz úgy érzi, hogy a születendő baba új erőt adhat a kapcsolatuknak, ezért előtte kirándulni indulnak Észak-Svédország csodálatos hegyei közé. Azonban második nászútjuk során összetűzésbe kerülnek két helyi vadásszal, ezért a romantikus utazásuk lassan rémálommá válik. Hamarosan egy vörös (lézer)pontra lesznek figyelmesek a sátorban, így azonnal menekülniük kell a hideg és könyörtelen vadonba. Teljesen elszigetelté válnak a helyek között, miközben két vadász üldözi őket, és az hajsza közben a múltjuk is visszatér kísérteni.

A Red Dot thrillert a SF Studios készíti a Netflix számára, a forgatókönyvet Per Dickson írta, rendező pedig Alain Darborg lesz. Producer Anna Odenhall és Niklas Larsson.

Frissítés: A Vösös pont (Red Dot) 2021 február 11-én érkezik a Netflix műsortárába, amelyhez az applikációban már elérhető a magyar előzetes is.

Érdekelnek az új hírek és érkező tartalmak a Netflixre? Iratkozz fel a Műsoron hírlevelére. Hurrápéntek Plus, ITT TUDSZ RÁ FELIRATKOZNI

#MűsoronPlus #Netflixvilág #Reddot

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.