A The Americans sztárjával érkezik az HBO reboot drámasorozata, a Perry Mason

Reneszánszukat élik a bűnügyi noir sorozatok, elég csak a TNT tavalyi sikersorozatára, a szintén az HBO GO-n látható I Am the Night, Én vagyok az éjszakára gondolni. Hosszú előkészületek után az HBO is elkészítette a sajátját, ugyanis júniusban érkezik Rolin Jones és Ron Fitzgerald Perry Mason eredetsztorija, amihez most futott be az első trailer, Mason szerepében pedig az Golden Globe-díjas Matthew Rhys (The Americans – Foglalkozásuk: Amerikai) láthatjuk.

[smartslider3 slider=”11″]

Az eredeti Perry Masont 1957 és 1966 között vetítették Amerikában, ami egy klasszikus bírósági- sorozat volt. Mason szerepét Raymond Burr játszotta, aki ártatlanokat védett a bíróságon, bemutatva az akkori jogrend hiányosságait. Ezt a klasszikust vették elő a Friday Night Lights producerei Ron Fitzgerald és Rolin Jones, és pörgették vissza az időt egy noir stílusú jogi-drámasorozat formájában.

https://www.youtube.com/watch?v=CwURtbhpm60&feature=emb_title

Az előzmények szerint Los Angelesben járunk 1931-ben. Miközben az ország nagy része a depresszióval küzd, az angyalok városa látszólag virágzik. Hamarosan olimpia, dől az olaj, ám mindent átitat az utcán és a törvénykezésben uralkodó korrupció. Egy félresiklott gyerekrablás tartja izgalomban az embereket, és Erle Stanley Gardner író által létrehozott karakter Perry Mason (Rhys) magánnyomozó kezd el foglalkozni az üggyel, és ahogy keverednek egymásra a kínos ügy történetszálai, úgy próbálja Mason saját életét is vele együtt megváltani.

Matthew Rhys mellett olyan színészek is feltűnnek majd, mint John Lithgow (Botrány), Tatiana Maslany (Pusztító), Juliet Rylance (McMafia), Chris Chalk (Gotham), Shea Whigham (Boardwalk Empire ‑ Gengszterkorzó) vagy Stephen Root.

Végrehajtó producerként vállalt szerepet Robert Downey Jr, Susan Downey, Amanda Burrell, és Joe Horacek. A nyolc részes sorozatot Tim Van Patten rendezte, a premier pedig június 22-én lesz az HBO GO-n.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.