Az Így jártam anyátokkal színésznőjével készített filmet Adam Sandler a Netflixre

Adam Sandler produkciós cége a Happy Madison Productions már régóta gyárt filmeket a Netflixre, ezek közé tartozik Az újrakezdés (Do-Over), a Nevetséges hatos (Ridiculous 6) és a Gyagyás Gyilkosság, amiben Sandler Jennifer Anistonnal is együtt játszott. Ezt a jövedelmező kontaktust idén hosszabbították meg további négy film gyártására.

[smartslider3 slider=”11″]

2020-ban érkezett a Csiszolatlan gyémánt (Uncut gems), ami sokak szerint Sanders egyik legjobb alakítása volt, a szerepléséért még Oscar-díjat is követeltek volna, ám az Akadémia nem felejtette el a komikus másodrangú filmjeit.

A Happy Madison Productions májusban ismét megjelenik egy új filmmel, azonban még Sanders nélkül, így a The Wrong Missy (A másik Missy) május 13-án kivételesen a komikus nélkül érkezik a streaming szolgáltató műsortárába.

A vígjátékról egyelőre csak annyi tudható, hogy egy olyan férfiról szól, aki találkozik álmai asszonyával, majd meghívja őt egy szigeten (Hawaiin) tartott céges bulira, ám ott rádöbben, hogy a „másik” Missyt-t hívta meg.

A filmet Hawaii-on forgatták és olyan színészekkel találkozhatunk majd benne, mint David Spade (Tommy Boy), Nick Swardson (Kellékfeleség), Sarah Chalke (Dokik, Így jártam anyátokkal), Lauren Lapkus, Molly Sims, Geoff Pierson és a Vanilla Ice.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.