A Westworld sztárjával érkezik a Fekete Párduc rendezőjének első Netflixes filmje

Letöltendő élet (All Day and a Night) címmel május 1-jén érkezik Joe Robert Cole, a Fekete Párduc (Black Panther) rendezőjének első Netflixes filmje Jeffrey Wright (Bernard, Westworld) és Ashton Sanders (Holfény) főszereplésével.

[smartslider3 slider=”11″]

Wright és Sanders mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Regina Taylor (A bátrak igazsága), Kelly Jenrette, Isaiah John (Fehér hó), Shakira Ja-nai Paye és Andrea Lynn Ellsworth.

A Netflix új börtöndrámája egy fiatal bűnözőről szól (Sanders), aki egy Oaklandben zajló bandaháborúba keveredik, és a rá váró életfogytiglani büntetésben egyetlen esélye apja (Whright), aki megpróbálja fiát mentálisan kirángatni az alvilág és a bandaháborúk könyörtelen világából. A történet több idősíkban játszódik, ezért Sanders börtönbe vonulását megelőző napok kulcsfontosságú szerepet játszanak. Jeffrey Wright a Westworld sorozat mellett szerepelt az O.G.: Original Gangsta, szintén HBO gyártású filmben, amiben 24 évnyi börtönlét után próbál meg új életet kezdeni.

Egyébként a film zenéjét Michael Abels írta (Us), aki a Cory Finley által írt Romlott oktatás (Bad Education) című, április 26-án érkező HBO filmben is közreműködött.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.