Amerikában az HBO ingyen adja streamingen a Maffiózókat

Az HBO április 3-ától, tehát a mai naptól kizárólag Amerikában ingyenessé tett több száz órányi olyan klasszikus sorozat, mint a Maffiózók (The Sopranos), Drót (The Wire), Utódlás (Succession), a Szilícium-völgy (Silicon Valley) vagy a Barry. Ezen kívül limitált ideig olyan dokumentumfilm-sorozatok is elérhetőek, mint a McMilliók (McMillions), vagy korábbi klasszikusok, mint például A szív hídjai is ingyenesen nézhető a HBO Now és a HBO GO felületén.

[smartslider3 slider=”11″]

Az Indiewire cikke rámutat, hogy az online műsorkínálat majdnem 500 órás ingyenes szórakozást jelent azoknak, akik még nem rendelkeznek HBO Now vagy HBO GO előfizetéssel (Amerikában a Now és a GO két külön szolgáltatás), viszont nincs meghatározva a vége, tehát bármikor visszamondható.

A WarnerMedia várhatóan májusban élesíti a Netflixhez hasonló dedikált streaming szolgáltatását a HBO Max-ot, amitől azt várják az elemzők, hogy végre egyesíti a Warner és a HBO szerteágazó tartalmait. A Netflixet elhagyva a HBO Max-ra érkezik majd a Jóbarátok mind a 10 évada, valamint A pletykafészek (Gossip Girl) remake is, és további új tartalmakkal is készülnek, ám a pontos indulás sincs igazán kőbe vésve. A jelen helyzetben könnyen előfordulhat, hogy az indulás időpontja is változni fog

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.