Ryan Reynolds kelti életre a Netflix új videójáték-adaptációját

A Netflix legújabb videojáték-adaptációja az 1980-as évek slágerjátékán, a Dragon’s Lair trilógián alapul, amelyhez tovább népszerű színészek is csatlakoztak.

[smartslider3 slider=”11″]

A Netflix mostanában több sikeres videójáték-adaptáción dolgozik, gondoljunk csak bele a The Witcher (Vaják) készülő (ám a helyzet miatt csúszó) második évadára, vagy az Angry Birds új negyven részes, jövőre érkező animációs sorozatára.

Az eredeti 1983-ban készült Dragon’s Lair arcade játék a maga korában hatalmas figyelmet kapott lenyűgöző grafikájáért, amely teljes mozgású videóval büszkélkedhet egy olyan korszakban, amikor a videojátékok grafikája még mindig elsősorban hagyományos és mai szemmel bugyuta pixelekre korlátozódott. A valaha készült egyik legsikeresebb videójátékból trilógia majd rajzfilm is készült a 80-as években.

A Netflix közel egy éves tárgyalás után zárta le a produkció körüli huzavonát, amelynek értelmében Roy Lee és Trevor Engelson a Vertigo Entertainment segítségével gyártja le a filmet, ám a készítésbe beszáll Ryan Reynolds a Maximum Effort Productions-al valamint Gary Oldman és Don Bluth is. A forgatókönyvet Dan és Kevin Hageman (A Lego kaland) jegyzi.

A történet egy Dirk Daring nevű lovagról szól, aki megmenti Daphne hercegnőt a Singe néven ismert gonosz sárkány, valamint Mordroc varázsló karmai közül.

Pontos megjelenésről még nincs információm.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.