#maradjotthon: Ezek az újdonságok érkeznek a héten a HBO GO-ra (március 16-22-ig)

A #maradjotthon üzenetét követve egyre többen választják a streaming-tartalomfogyasztást kizárólag otthoni szórakozásra. A Műsoron napi és heti ajánlója segítséget nyújthat, hogy mindig eligazodj a Netflix és a HBO GO aktuális újdonságai között, ám érdemes régebbi tartalmakat is újként felfedezni. Ennek köszönhetően klasszikus filmekkel és sorozatokkal is gazdagítani fogom az ajánlókat.

[smartslider3 slider=”11″]

A Netflix heti újdonságai mellett megérkezett a HBO GO heti ajánlója is. Hétfőn érkezik a Trónok harca befejezése után az egyik leginkább várt sikersorozat, a Westworld harmadik évada, és egy alternatív Amerikát is megnézhetünk, egy New Jersey-i zsidó munkáscsalád szemén keresztül.

Nézzük a HBO GO heti premier műsorait:

Hétfő

Westworld S03

https://youtu.be/LXYsw69z27g

A sorozat a közeli jövő és az újrateremtett múlt kereszteződésében található egzotikus világ határait vizsgálja. A Westworld lehetőséget kínál vendégeinek, hogy kiéljék vágyaikat, olyanokká váljanak, akik mindig is szerettek volna lenni.

Fekete hétfő (Black Monday) S02

https://youtu.be/yEv1EzgtvXw

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta a Fekete Hétfőt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

Főszerepben: Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall

Kedd

Összeesküvés Amerika ellen (The Plot Against America) S01

https://youtu.be/QsvD5DuiYmk

A hatrészes minisorozat Philip Roth elismert regényén alapul, amely az amerikai történelem egy alternatív világában játszódik, és az eseményeket egy New Jersey-i zsidó munkáscsalád szemén keresztül mutatja be. A család egyre növekvő nyugtalansággal figyeli, ahogy Charles Lindbergh, a nemzeti hőssé vált óceánrepülő pilóta és idegengyűlölő, populista politikus a második világháború idején megnyeri a választásokat. Lindbergh az Egyesült Államok elnökeként a nemzetet a fasizmus felé fordítja.

Főszerepben: Zoe Kazan, Wynona Ryder, John Turturro

Roswell: New Mexico S02

A második évadban Liz az elveszett szerelmét gyászolja. Az emlékek elől a munkába menekül, a tudományban keres vigasztalást földi, illetve földönkívüli módon, miközben Rosa Kyle-hoz fordul, hogy segítsen neki megtalálni a helyét 2019 ismeretlen világában. Fájdalmában Isobel veszélyes önvédelmi módszereket fedez fel, miközben Michael néhány régi rossz szokást vesz fel, veszélyeztetve ezzel a Mariával és Alex-szel való kapcsolatát. Egy látszólagos “idegen” emberrablás új titkokat hoz felszínre.

Főszerepben: Jeanine Mason, Heather Hemmens, Nathan Parsons

Szerda

Csak Te (Only You)

A 35 éves Elena és a 26 éves Jake szilveszter éjszakáján találkoznak, amikor ugyanazért a taxiért küzdenek. De ahelyett, hogy a közös taxizás után mindketten mennének a saját útjukra, szenvedélyes kapcsolat alakul ki közöttük. Heteken belül összeköltöznek és röviddel ezután megbeszélik, hogy családot alapítanak. De az évszakok múlásával a valóság foglyul ejti őket. A legkönnyebb volt szerelembe esni, de vajon a kapcsolatuk kitart azután is, ha az élet nem ad meg nekik mindent, amit reméltek?

Főszerepben:  Laia Costa, Josh O’Connor, Lisa McGrillis, Stuart Martin, Peter Wight

Csütörtök

Colectiv

https://youtu.be/ji8hzpyefD4

2015-ben tűz pusztított a bukaresti Colectiv klubban. A tragédiának 27 halottja és 180 sebesültje volt. Néhány nappal később újabb áldozatok haltak meg a kórházakban olyan sebek miatt, amelyek nem voltak életveszélyesek. Végül egy orvos információi alapján újságírók jártak utána az ügynek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezetett, hatalmas egészségügyi csalássorozatot tártak fel. Az eseményeket és az érintetteket követve a film az oknyomozó újságírás hatását és következményeit vizsgálja.

Péntek

Hazugok és tolvajok (Lying and Stealing)

Ivan kedves, jó képű, Los Angeles-i fiatalember, és nem mellesleg profi tolvaj, aki értékes műkincsek ellopására szakosodott. Ez piszkosul jól jövedelmező üzlet, Ivannak azonban elege van már belőle, be akarja fejezni a ténykedését. Elyse viszont egy feltörekvő, gyönyörű színésznő, akinek a szekrénye tele van csontvázakkal, és nyakig úszik az adósságban. A két okos és szexi bűnöző útja keresztezi egymást, és hamarosan úgy döntenek, hogy megcsinálják az első, egyben utolsó nagy dobásukat.

Főszerepben: Theo James, Emily Ratajkowski, Fred Melamed, Ebon Moss-Bachrach, Isiah Whitlock Jr.

Az igazság nyomában: Félretájékoztatás és az álhírek ára (After Truth: Disinformation and the cost of Fake News)   

https://youtu.be/6a3h84uHLGc

A közösségi média korszakában a tényfeltáró dokumentumfilm az Egyesült Államokban egyre növekvő „hamis hírek” jelenséget vizsgálja, illetve azt, hogy a félretájékoztatás, az összeesküvés-elméletek és a hamis hírek milyen hatást gyakorolnak az állampolgárokra. Az elmúlt évek néhány jelentősebb álhírét járja körül, melyeknek valós következményei voltak, beleértve a Pizzagate esetet, a 2016-os elnökválasztást befolyásoló dezinformációs kampányokat, a Jade Helm összeesküvés-elméletet és másokat.

Szombat

Csak egy nő (A Regular Woman)

A 16 éves Aynur Németországban élő török bevándorlók gyermeke. Akarata ellenére férjhez adják egy erőszakos férfihoz, és teherbe esik. Amikor rájön, az élet nem olyan, amilyen az ő ortodox muszlim családjánál, Berlinbe szökik, hogy új életet kezdjen. A kisfia születése után munkát talál és egy német férfival randevúzik, aki olyannak szereti, amilyen. Ám a családja úgy gondolja, Aynur ezzel megsértette a becsületkódexüket, nem fogadják el, hogy maga döntsön az életéről. Igaz történet alapján.

Főszerepben: Almila Bagriacik, Rauand Taleb, Aram Arami, Meral Perin, Mürtüz Yolcu

A Királynő kutyája (The Queen’s Corgi)

Fülöp herceg egy corgival ajándékozza meg II. Erzsébetet. Rex luxuséletet él, és gőgjében minden szabályt felrúg. Ám amikor az amerikai elnök tiszteletére tartott vacsora alatt is rosszalkodik, kegyvesztett lesz, és az utcán találja magát.

Vasárnap

Toy Story 4

https://youtu.be/YpSiCy_f2i8

Andy játékai a kis Bonnie-hoz kerülnek. Woody elkíséri a kislányt az előkészítő foglalkozásra, ahol Bonnie a műanyag villából játékot készít, ami életre kel, de nem tud megbékélni, hogy játék lett. A családi kiránduláson Villi megszökik.

A Holnapember (Tomorrow Man)

Egy régi mondás szerint csak a felét hidd el annak, amit látsz és hallasz. Ed Hemsler megtanult olvasni a sorok között, és megtanulta összekapcsolni a látszólag nem összeillő pontokat. Ed ideje nagy részét azzal tölti, hogy felkészül egy katasztrófára, ami talán sohasem következik be. Eközben Ronnie Meisner haszontalan dolgok vásárlására pazarolja idejét. Valahol Amerikában, egy kisvárosban két idősebb ember keresi a szerelmet, miközben nem akarnak elveszni egymás dolgaiban.

Főszerepben: John Lithgow, Blythe Danner, Derek Cecil, Katie Aselton, Sophie Thatcher

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.