Érkezik a legtisztább drogról készült sorozat, amivel a HBO is beszáll a Narcos franchise nyomvonalába

Szombaton, február 15-én indul Roberto Saviano (Gomorra) regénye alapján készült izgalmas akció sorozat, a ZéróZéróZéró A HBO GO-n (Itt találjátok a HBO februári kínálatát). A sorozat címe, vagyis a három nulla a legtisztább, a legjobb minőségű kokaint jelöli. Ezt a különleges és rendkívül drága „anyagot” a legigényesebb és leggazdagabb drogfogyasztók számára gyártják, tehát a széria nem aprózza el, és joggal tűnik a Netflixes Narcos franchise olaszos megfelelőjének.

https://youtu.be/-2AT5BODsUc
[smartslider3 slider=”10″]

A Roberto Saviano (Gomorra) regénye alapján készült ZéróZéróZéró-t az olasz fenegyerek, Stefano Sollima (Sicario: A zsoldos, Suburra, Gomorra) rendezett. A 8 részes sorozat a kokainkereskedelem sötét rejtelmeibe vezeti be a nézőt, a gyártástól a fogyasztásig. Hátborzongató utazásra invitál a dzsungeltől a felhőkarcolókig, Mexikótól Párizsig, áthaladva Egyenlítői Afrikán, a Maghreb-országokon és Calabrián keresztül, a bűnözők és üzletemberek, a kétségbeesett emberek és milliárdosok világába. Az üzletben könyörtelen háború zajlik, a kiskereskedőtől a bűnszervezetek keresztapjáig minden résztvevőnek harcolnia kell, az életük állandó veszélyben forog.

Főszerepben a Golden Globe-díjas Gabriel Byrne (Közönséges bűnözők, Stigmata), Dane DeHaan (Az erő krónikája, A csodálatos Pókember 2., Valerian és az ezer bolygó városa) és Andrea Riseborough (Birdman, Feledés, A vád tanúja). A sorozat hetente dupla résszel fog érkezni a HBO GO műsortárába magyar felirattal, szinkronos változatról egyelőre nincs információm.

Viszont s széria alapjául szolgáló könyv már megjelent a Helikon Kiadó gondozásában.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.