Oszd meg a cikket másokkal is:

Folytatódik a Briliáns barátnők a HBO GO-n, a második etap február 11-én érkezik, ráadásul dupla résszel láthatjátok. Elena Ferrante “Nápolyi regények” alapján készült sorozatának második évadáról van szó, amely Az új név története kötetet cselekményeit mutatja be, így a ZeroZeroZero után ismét egy friss olasz sikersorozatot láthatunk streamingen. A 2018-ban bemutatott, eredeti helyszíneken és olasz nyelven forgatott első évad óriási siker volt világszerte, amelyhez végre megérkezett a folytatás.

Briliáns barátnőm – A 2. évad hamarosan az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU

A második évad ott kezdődik, ahol az első zárult. Lila és Elena 16 éves. Lila nemrég férjhez ment, de úgy véli, a férje nevének felvételével elvesztette saját identitását. A mintadiák Elena az esküvői fogadáson rájön, hogy boldogtalan. Egy ischiai nyaraláson találkoznak a gyermekkori barátjukkal, Ninóval, aki egyetemi hallgató. A találkozás örökre megváltoztatja életüket.

A Nápolyi regények négykötetes regényfolyama egyébként már kapható magyarul a Park Kiadó gondozásában. A sorozathoz filmes borítós kiadás is készül: a Briliáns barátnőm filmes változata már a 2018-as premier óta a boltokban van, Az új név története viszont idén tavasszal érkezik.

Az első kötet már megjelent HBO matricával, érkezik a másodikhoz is.

A 8 részes második évad hetente dupla részekkel érkezik a HBO GO-ra, magyar felirattal. A szinkronos premier a tévés debütálással együtt, március 24-én lesz.