Magyarul is láthatjuk a Netflix és a Nickelodeon első közös produkcióját

A Netflix és a Nickelodeon tavaly ősszel kötött partnersége máris meghozta gyümölcsét, amelynek köszönhetően február 21-én érkezik az első közös produkciójuk, a Glitch Techs – Hibaírtók első évada, amivel át is írták a Netflix eddigi gyakorlatát.

Ahogy azt én is megírtam Műsoron, a Netflix és a Nickelodeon együttműködése hosszú távúnak ígérkezik és közel 200 millió dollár értékű, ami új tartalmakat is magában foglal, köztük egy SpongyaBob spinoffot, a SpongyaBob Kockanadrág zenés produkciót is, amit kifejezetten Tintás Tunyacsápra írtak, valamint más hasonló tartalmakat.

A Glitch Techs is már ezen partnerségi üzlet keretében kerül fel a streaming óriás műsortárába, és további érdekessége, hogy a Nickelodeon és a Netflix márkaneve is ott lesz valamennyi produkcióban, ami ritka, hiszen a Netflix általában eltávolítja a partner stúdió-márkanevét, amikor átveszi a tartalmait, ez azonban most nem történik meg (a DreamWorks esetében másról van szó).

A Glitch Techs valószínűleg magyar szinkronnal érkezik, és már van magyar adatlapja is. Két tini álcaként egy játékboltban dolgozik, hogy elrejtsék igazi foglalkozásukat: az ő dolguk, hogy levadásszák a videojátékok szörnyeit, akik kijutottak a való világba -szól a hivatalos leírás, amihez már a magyar felirat is elkészült.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.