Műsoron

streaming és mozi

Ezek az újdonságok érkeznek a héten a magyar Netflixre (február 10-15)

2020. február 9. 18:25 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Valentin naphoz közeledve a Netflixen is előtérbe kerülnek az érzelmes műsorok, ami persze nem feltétlen jelenti, hogy minden újonnan érkező tartalom ennyire belemerülne a romantikába.

Február második hetében láthatjuk az első afrikai licencelt Netflix sorozatot, ami a Castle család jogi útvesztőkön átívelő történetét fogja bemutatni, és sokak nagy kedvence a Narcos: Mexikó bűnügyi drámasorozat is folytatódik a második évadával. A fiúknak, akiket valaha szerettem Netflix Original hatalmas siker volt 2018-ban, aminek a héten érkezik a folytatása, Noah Centineo és Lana Condor főszereplésével, és a Lányok a vonalban ötödik évada is elkezdődik, ami sajnos az utolsó lesz, így búcsút inthetünk a spanyol szériától.

Lássuk, hogy milyen új tartalmak érkeznek a héten a magyar Netflixre. Ahogy eddig, jöhetnek korábbi filmek, és klasszikusok is.

Kedd

Párosan szép az élet? (I Do Until I Don’t)

Ingrid új élete

Szerda

A fiúknak – utóirat: Még mindig szeretlek

A FIÚKNAK 2. UTÓIRAT: Még mindig szeretlek | Hivatalos folytatás 2. előzetes | Netflix

Éppen akkor, amikor Lara Jean és Peter az „úgy teszünk, mintha” szintről a „hivatalosan is hivatalos” szintre emelik a kapcsolatukat, színre lép Lara Jean régi szerelmes leveleinek egyik címzettje. Nézd meg: A fiúknak – Utóirat: Még mindig szeretlek: https://www.netflix.com/title/81030842

Csütörtök

Vak szerelem S01

Dragon Quest: A te történeted (Netflix Original)

Narcos: Mexikó S02

Narcos: Mexikó 2. évad | Hivatalos előzetes | Netflix

Egyetlen belövés sem tart örökké. Narcos: Mexikó 2. évad bemutatója február 13-án a Netflixen. Nézd meg a Narcos: Mexikó 2. évadját kizárólag a Netflix műsorán: https://www.netflix.com/title/80186924

Péntek

Lányok a vonalban (Cable Girls) S05 (első rész)

Cable Girls | Final Season: Part 1 Trailer | Netflix

Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) and Óscar (Ana Polvorosa) come closer to finding out how their destiny unravels. The first part of the final season of Cable Girls arrives February 14.

Castle család története (Castle&Castle) S01

Isi és Osssi – Zsák a foltját

Taj Mahal 1989 S01 (Netflix India)

Taj Mahal 1989 | Official Trailer | Netflix India

Lucknow, 1989. What was the world like back then? Old Monk kitne mein aati thi? And, mostly, what was love like? Through the stories of four couples finding and exploring love and all its side effects, Taj Mahal 1989 shows us how love goes beyond time.

Oszd meg a cikket másokkal is: