Csúszik, de nem törölték a Wizards: Tales of Arcadia első évadát

A legendás producer Guillermo del Toro lassan évtizedek óta dolgozik nagy álmán, a Tales of Arcadia trilógián, amely 3 (részben különböző stílusú) animációs sorozatból áll (volt szó élőszereplős változatról is, amiből semmi sem lett), azonban valamennyi egy középpont felé halad, melynek neve: Arcadia

Ez az univerzum, ami összeköti az Arcadia-franchise-t, és amiből már két sorozat meg is jelent a Netflixen, és jelenleg nehezen bocsátható meg a Netflix magyar csapatának, hogy jogi vagy más programing akadály miatt az első rész hiányzik a magyar streaming műsortárból, és semmit sem tudok róla.

Bízom benne, hogy HAMAROSAN pótolni fogják!

A Dreamworks tévés divíziója már évek óta dolgozik a trilógián, és az első címet a Trollhunters sorozatot 2013-ban jelentették be (Ez hiányzik a magyar felületről), ami végül az első szezonnal 2016-ban landolt a Netflixen olyan angol szinkronhangokkal, mint Mark Hamill. Összesen három szezont élt meg a széria, és 2018-ban fejeződött be. Ezt követte még abban az évben a 3Below: Tales of Arcadia (Hárman a földön: Arcadia meséi) amihez szintén nagyszerű színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Glenn Close vagy Andy Garcia, ez pedig két szezonon keresztül futott és illeszkedne a leginkább Arcadia misztikumáról mesélő utolsó címbe, a Wizards: Tales of Arcadia első évadához, aminek 2019 végére kellett volna megérkeznie, ám jelentős csúszás tapasztalható, egyelőre erről sem igazán tudom, hogy mi lehet az oka.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nem törölték a projektet, csak csúszik a megjelenés. A What’s On csapata rákérdezett a Netflixnél hogy mi a helyzet a Wizards első etapjával, de nekik sem adtak bővebb felvilágosítást, viszont a már magyarul is létező adatlapjáról eltűnt a 2019-es megjelenés.  Dreamworks projektbejelentési szokásaihoz mérten az érkezés előtt legkorábban egy hónappal kaphatunk tájékoztatást a pontos megjelenésről.

3Below: Tales of Arcadia | Official Trailer [HD] | Netflix

From visionary director Guillermo del Toro and the team behind DreamWorks Trollhunters comes an epic, hilarious tale of alien royalty who must escape intergalactic bounty hunters by blending in on a primitive junk heap known as Earth. 3Below arrives on Netflix December 21!

Netflix magyar adatlapja

Addig tehát várunk, és bízom abban, hogy a Netflix magyar csapata végre felteszi az Arcadia-franchise első címét a magyar felületre, lehetőleg magyar szinkronnal, hogy teljes legyen Guillermo del Toro látványos és egyedi univerzuma.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.