Vége a pletykáknak: hivatalosan is érkezik a Resident Evil Netflix sorozat

Műsoron grafika

A Resident Evil Wiki bukkant rá az általam is használt Netflix Media oldalon a Resident Evil szócikkre, amit azóta törölt a streaming szolgáltató, ám az internet nem felejt, így nyoma van annak, hogy a sorozatot tényleg berendelték, sőt hamarosan érkezhet is.

Eddig is keringtek pletykák a horrorjáték Netflixes sorozatadaptációjáról, de a Netflix eddig egyiket sem erősítette meg, így ezt a kérdést és a sorozat lehetséges érkezését óvatosan kellett kezelni. Persze lehetett hallani ezt azt, hogy belső munkatársak azt pletykálják hogy…, na meg a Netflix is szívesen alkalmazza ezt a fajta pletyka PR stratégiát, most azonban elég biztosan tűnik, hogy a Netflix legyártja a Resident Evil sorozatot, de sokkal többet most sem fogunk róla megtudni.

Annyi biztos, hogy  látni fogjuk az Umbrella Corporation-t, a T-Vírust valamint a rettenetes kitörést, tehát teljesen egyértelmű, hogy a Capcom franchise adaptációjáról van szó, de valószínűleg hamarosan több infó szivárog majd a készületekről.

A Resident Evil 3 Remake videójáték idén április 3-án kerül a boltok polcaira (PC-re, Xbox One-ra valamint PlayStation 4-re), így talán nem véletlen az időzítés ez a hirtelen kiszivárgás sem, ami jó reklám mindkét félnek, bárhonnan is nézzük.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.