Műsoron

streaming és mozi

Ezek a premier tartalmak érkeznek a héten a magyar Netflixre (február 3-9)

2020. február 2. 16:41 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Elérkeztünk a tél utolsó hónapjához, ami azt jelenti, hogy a nappalok már látványosabban hosszabbodnak. Több napfény érkezik hozzánk és még több kiváló streaming műsor a Netflixre, amit a következő héten is érdemes lesz nyomon követnetek.

Február első hetében több izgalmas film is érkezik a Netflixre, amiből kiemelném Saoirse Ronan és Timothée Chalamet főszereplésével a Lady Bird és Alison Brie (Glow) főszereplésével A lovas lány Netflix Original filmet. A héten jön a Vikingek és a Van Helsing következő évada, és Joe Hill regényadaptációja a Locke & Key: Kulcs a zárját első évada is végre bemutatkozik.

De nézzük is, hogy milyen premier tartalmak várhatóak a héten a magyar Netflixre:

Hétfő

Kaylie csapata (Team Kaylie) S03

Lady Bird (Netflix Original)

Lady Bird | Official Trailer HD | A24

SUBSCRIBE: http://bit.ly/A24subscribe From writer/director Greta Gerwig and starring Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Stephen McKinley Henderson, and Lois Smith. LADY BIRD – Now playing in select theaters.

Kedd

Tom Papa: Király vagy! (stand-up)

Szerda

A New Orleans-i gyógyszerész (minisorozat)

Nagymama esküvője (Netflix Original)

Csütörtök

Vikingek (Vikings) S06

Vikings: Season 6 Official Trailer | History

HISTORY’s hit drama series “Vikings” returns for its sixth and final season with a highly anticipated and powerful two-hour premiere kicking off Wednesday, December 4 at 9 PM ET/PT. After years of turmoil and tragedy, the series reaches its biggest climax yet with the Vikings traveling to never-before-seen locations thousands of miles from Kattegat, meeting vicious rivals worthy of their strategic combat and finally facing the consequences of Ragnar’s death.

Cagaster – Rovarok és emberek S01 (animációs)

Péntek

Ki ölte meg Malcolm X-et? S01

Szeretlek Hologram (minisorozat)

A lovas lány (Horse Girl) (Netflix Original)

A lovas lány | Hivatalos előzetes | Netflix

Sarah (Alison Brie), az iparművészetet, lovakat és természetfeletti bűnügyi sorozatokat kedvelő furcsa nő valószerű álmai egyre inkább belefolynak ébren töltött óráiba.

DreamWorks, Sárkányok: Mentőosztag S02 (animáció)

Locke & Key: Kulcs a zárját S01

Locke & Key – Kulcs a zárját | Hivatalos előzetes | Netflix

Locke & Key – Kulcs a zárját – az első évad hivatalos előzetese 2020. február 20.-án a Netflixen. A népszerű képregény, Locke & Key, adaptációja 3 testvér életét követi nyomon. Apjuk halála után beköltöznek őseik otthonába, ahol hamarosan rájönnek, hogy a házban lévő varázslatos kulcsok különleges erők és képességek sorával ruházzák fel őket.

Azali

Szombat

Van Helsing S04

A leghidegebb játék (The Coldest Game) (Netflix Original)

Februárban érkezik egy lengyel Netflix film, amiben Bill Pullman sakkmesterként küzd a szovjetek ellen
Oszd meg a cikket másokkal is: