Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix és a HBO eltérő módon értelmezi újra az űrvígjátékok műfaját, amely ebben az évben ismét előtérbe kerül mindkét platformon. Viszont amíg a Netflix Donald Trump űrhaderő felállításának kifigurázását vette célba, a HBO az űrhajózás biznisz részét mutatja a maga komikus formájában olyan színészekkel, mint doktor House, vagyis Hugh Laurie.

A sorozatban Laurie Ryan Clark, a magabiztos és sima modorú kapitányt alakítja, aki az Avenue 5 nevű, minden luxussal – például gourmet büfével, wellness-részleggel, kilátóterasszal és jógateremmel – felszerelt űrsétahajót irányítja. A sorozat kezdetekor az Avenue 5 már elindult nyolchetes útjára a Szaturnusz körül, és a fedélzeten minden remekül működik. Ám amikor hirtelen technikai problémák lépnek fel, Ryannek és legénységének kell megnyugtatnia a zúgolódó utasokat és kezelnie a váratlan eseményeket, amire nem biztos, hogy fel vannak készülve.

Az HBO saját gyártású sorozatát Az alelnökkel már bizonyító Armando Iannucci jegyezte. A szereplőgárdában megtalálható Az alelnökért Emmy-díjra jelölt és a Doktor House-ért Golden Globe-bal díjazott Hugh Laurie, Josh Gad (Gyilkosság az Orient expresszen), Zach Woods (az HBO Szilícium-völgy című sorozata), Rebecca Front (A Poldark-család, A kormányrúdnál című sorozat – BAFTA-díj), Suzy Nakamura (Dr. Ken), Lenora Crichlow (A vámpír, a vérfarkas és a szellem), Nikki Amuka-Bird (a Cinemax Préda című sorozata), valamint Ethan Phillips (Llewyn Davis világa).

Avenue 5 – Új sorozat hamarosan az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU

A sorozat első része magyar felirattal már elérhető a HBO GO online műsortárában.