Műsoron

streaming és mozi

Heti ajánló a magyar Netflixre (január 13-18)

2020. január 13. 09:08 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ezen a héten is sok újdonságot kapunk a magyar Netflixtől, amitől a hét elején már garantáltan jó kedvünk lesz. Így most sem maradhat ki a szokásos stand-up műsor, és az NFL szerelmesei is örülhetnek, hiszen az Egy gyilkos elméje most Arron Hernandez sztorival gazdagodik, ami elég keménynek ígérkezik.

Érkezik a Grace és Frankie hatodik évada és a Szexoktatás második felvonása is pénteken landol a Netflixen, szóval ezen a héten vígjátékokban sem lesz okunk panaszkodni. A holland Netflix is bejelentkezik az első saját sorozatukkal, és az Ares trailere alapján egy vérbeli misztikus thriller sorozatra számíthatunk.

De lássuk a heti ajánlót:

Kedd

A jogdoktor (film)

Leslie Jones:Időgép (stand-up)

Szerda

Szemet szemért: A múlt árnyai (Quien a hierro mata) (Netflix Original)

QUIEN A HIERRO MATA. Tráiler Oficial HD. Ya en cines.

En un pueblo de la costa gallega vive Mario, un hombre ejemplar. En la residencia de ancianos en la que trabaja como enfermero todos le aprecian. Cuando el narco más conocido de la zona, Antonio Padín, recién salido de la cárcel, ingresa en la residencia, Mario trata de que Antonio se sienta como en casa.

Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez (minisorozat)

Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez | Fő előzetes | Netflix

Az Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez című háromrészes dokumentumfilm-sorozat azt vizsgálja, mi vezette az ünnepelt NFL-sztárt, Aaron Hernandezt a gyilkosság, majd sokkoló halála felé. Bemutató január 15-én.

Grace és Frankie S06

Csütörtök

Ni No Kuni: A másik világ (animáció)

Péntek:

A kegyvesztett (film)

Ares S01

Ares: Season 1 – Official Trailer | Netflix

Ares: Season 1 – Official Trailer | Netflix © 2019 Netfllix SUBSCRIBE! https://www.youtube.com/channel/UCBAqTXoY_SFn73aON2P2X8Q?sub_confirmation=1

Szexoktatás (Sex Education) S02

Szexoktatás: 2. évad | Hivatalos előzetes | Netflix

Az élet nehéz. A szerelem bonyolult. A bonyolult a normális. A Szexoktatás 2. évada január 17-én érkezik. A Netflix szolgáltatásról A Netflix a világ vezető streaming szolgáltatása több mint 158 millió előfizetővel több mint 190 országból világszerte. Az előfizetők különböző műfajú és nyelvű tévéműsorok, dokumentumfilmek és nagyjátékfilmek széles választékát élvezhetik.

A hip-hop történetei S04

Ezt jól kisütöttük! Németország

Oszd meg a cikket másokkal is: