Oszd meg a cikket másokkal is:
Awake: The Million Dollar Game / Netflix / Hello Dolly

Az Unbreakable Kimmy Schmidt (A megtörhetetlen Kimmy Schmidt) színésze és énekese, Tituss Burgess egy brit zenei tehetségkutató műsoron dolgozik a Netflix számára, amelyet London közelében forgatnak, és az Egyesült Királyság indie produkciós cége, a Hello Dolly készít.

Burgess már eddig is számos műsorban szerepelt, többek között A megtörhetetlen Kimmy Schmidt Netflix vígjáték sorozatban, ami jelenleg a második évadánál tart – amiben Titus Andromedont játssza. De szerepel néhány színpadi előadásban és Broadway musicelben.

Ahogy a Variety megírta, a Netflix új zenei versenyének részleteit mostanáig titokban tartották, viszont az online magazin megkeresésére megerősítették a produkció létezését, valamint Burgess szereplését is, de további részleteket nem közöltek.

A Variety úgy tudja, hogy a forgatás a történelmi Pinewood stúdió komplexumban történik Londonban és egy része már el is készült. Úgy tűnik, hogy a Netflix jelentős potenciált lát a reality és tehetségkutató versenyekben, amit az ősszel érkezett Rhythm Flow (Ritmusra), szintén zenei hip-hop tehetségkutató műsor és a nyáron debütáló Awake: The Million Dollar Game (Ébrenlét: Millió dolláros játék) sikere is bizonyítja, amit szintén a Hello Dolly készített.