Műsoron

streaming és mozi

Az ünnepekre a HBO bemutatja a romantikusabb arcát is – új saját sorozattal

2019. december 2. 15:32 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:
HBO

A Szerelem sava-borsa a HBO-tól szokatlan módon egy igazi romantikus sorozat lesz, méghozzá a díjnyertes Isabel Coixet rendezésében. A prémium szolgáltatótól mostanáig inkább drámákat, vígjátékokat vagy fantasyt láthattunk, azonban a HBO Espana jóvoltából most az ünnepekre a romantikusabb arcukat is bemutatják.

Foodie Love a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melynek mind a nyolc része rögtön a bemutató napján szinkronnal lesz elérhető a HBO GO streaming műsortárában.

A szerelem sava-borsa – December 25-től az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU

Két harmincas egymásra talál egy olyan randizós appon keresztül, amely gasztromániás szingliket hoz össze, és ismerkedésük a spanyol sonka, a ramen-leves és a fine dining közvetítésével indul útjára. De mindkettőjüket visszatartják a korábbi kapcsolataikban szerzett sebeikből fakadó bizonytalanságok és kétségek. Ki kell deríteniük, hogy a japán yuzu iránti osztatlan lelkesedésük és a gasztrosznobériával szembeni közös ellenérzésük elegendő lesz-e ahhoz, hogy belekóstoljanak az igaz szerelembe.

A Szerelem sava-borsa az HBO Europe első spanyol sorozata, melyet spanyolországi, olaszországi, francia és japán helyszíneken forgattak.

A két fogás közt alakuló, sajátos pár egyik tagját Laia Costa alakítja. Figurája egy könyvkiadó intelligens szerkesztője, aki kissé bizalmatlan a párkapcsolatokkal szemben. Costát 2017-ben a BAFTA „Rising Star” díjára jelölték, a sokszorosan díjazott, Victoria című film főszerepéért pedig elnyerte a Gaudí-díjat, és Európai Filmdíjra is jelölték a legjobb színésznő kategóriában. Játszott továbbá az Only You, Az élet maga, a Newness és a Duck Butter című filmekben, televíziós munkái közt pedig megtalálható a Cites, a Bandolera, a Pulseras Rojas és a Carlos, Rey Emperador.

Az argentin színész-rendező, Guillermo Pfening formálja meg a pár másik felét, egy sikeres és művelt matematikust, aki ugyanakkor kicsit naiv is tud lenni. Pfening a Tribeca filmfesztiválról elhozta a legjobb férfi színész díját a Nobody’s Watching című filmben nyújtott alakításáért, míg szülőhazájában elsősorban a Supermax, a Valientes és a Vidas robadas című sorozatokból ismert. Szerepelt továbbá a Born and Bred és A német doktor című filmekben is.

A Szerelem sava-borsa író-rendezője Isabel Coixet, a sorozatot a Miss Wasabi Films gyártotta az HBO Europe számára. Az HBO Europe részéről executive producerként működött közre Miguel Salvat, Steve Matthews és Antony Root.

Oszd meg a cikket másokkal is: