Műsoron

streaming és mozi

Új műsorok a magyar streamingen – December 1

2019. december 1. 07:26 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Megérkezett a December, ami további új streaming tartalmakat jelent.

Amikor odakint az idő fagyosra fordul, kiváló lehetőséget jelent, hogy felfedezd magadnak, hogy milyen újdonságok érkeztek december 1-től a hazai online műsortárakba. Íme a teljes lista:

Netflix

Szellemirtók (Ghostbusters)

Kelekótya Karácsony (Christmas with the Kranks)

Christmas with the Kranks | Netflix

When Luther Krank and his wife opt to skip Christmas — no tree and no rooftop Frosty — can they handle the fallout from their family and neighbors?

Csak szex és más semmi

Kaméleon

Saul fia

Saul fia (12) előzetes

Nézd meg a filmet online! – https://goo.gl/FTxubS Június 11-től a mozikban! CANNES-I NEMZETKÖZI FILMFESZTIVÁL 2015 – Négy díj: Grand Prix – Nagydíj A Nemzetközi Filmkritikusok Díja (FIPRESCI-díj) Vulcan-díj Zányi Tamás hangmérnöki munkájáért Francois Chalais-díj A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, takarította ki a termeket az újabb transzport érkezése előtt és szállította ki a hamvakat a táborból.

Lengemesék

https://www.netflix.com/title/81206007

Kedvencek temetője

https://www.netflix.com/title/60002168

2 kaliber (2Guns)

https://www.netflix.com/title/70270776

HBO GO

A teljes Harry Potter franchise:

Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter és a titkok kamrája – HBO GO

Harry Potter (Daniel Radcliffe) első nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Nehezen boldogult túlzottan gondoskodó rokonaival, sőt még mintha legjobb barátai is elfeledték volna, mivel egyetlen levelére sem válaszoltak. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Hogwarts Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola falai között.

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész

Harry Potter és a Tűz Serlege

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a Főnix rendje

Harry Potter és az azkabani fogoly

Harry Potter és a Bölcsek Köve

Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Dumbo

Dumbó – HBO GO

Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, a háborús veterán Holt Farrierre és gyerekeire bízza az újszülött elefánt gondozását. Mindenki csak nevet a kis állaton a túlméretezett fülei miatt. Ám amikor Milly és Joe felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz szenzációja lesz. A siker felkelti az üzletember V. A.

Little Woods

Little Woods – HBO GO

Little Woods, Észak-Dakota. A próbaidőszakból szabaduló Ollie az anyja halála után hazatér az elidegenedett testvéréhez, Debhez, aki a saját problémáival, a nem tervezett terhességgel és a csavargó exével van elfoglalva. A testvéreknek alig egyetlen hetük van, hogy rendezzék az anyjuk házán lévő jelzálogot, vagy kizárják őket az öröklésből.

Pingvinek (Penguins)

Pingvinek – HBO GO

Az Adélie-pingvinek a legdélebbi elterjedésű tengeri madarakhoz tartoznak, az antarktiszi kontinens partjain élnek. A varázslatos természetfilm a Steve-nek nevezett pingvin életét, hétköznapjait követi nyomon, ahogy csatlakozik több millió társához a jeges tavaszon, hogy fészket építsen, társat találjon, és családot alapítson.

Oszd meg a cikket másokkal is: