Műsoron

streaming és mozi

A Csernobil produkciós cége készített közös sorozatot a BBC-nek és a Netflixnek – Hozzánk januárban érkezik

2019. november 24. 15:45 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Giri/Haji című sorozattal a BBC az első kétnyelvű, japán-angol műsort gyártotta le a briteknek, amit januártól globálisan a Netflix fog bemutatni. A szintén a BBC-n kezdő Dracula után máris újabb közös produkcióbal lesznek érdekeltek.

A szériát Joe Barton írta és rendezte és produkciós cégként az a Sister Pictures szállt be, akinek a HBO-n futó óriási sikerű Csernobil minisorozatot is köszönhetjük, és nem titkoltan azzal a céllal, hogy megismételjék előző sikerüket.

Giri/Haji Trailer (BBC Two)

Giri/Haji Trailer (BBC Two) A detective from Tokyo scours London for his missing brother, who’s been involved with the Yakuza and accused of murder.

A leírás szerint egy tokiói detektív és segítőtársa, egy fiatal japán-brit szélhámos, a jakuzával összefüggésben álló és most gyilkosságért keresett bátyját kutatja Londonban. Egyébként már az első rész érdekessége, hogy az első 25 perc teljes egészében japánul hangzik, ami további keleties hangulatot áraszt az egész sorozatnak. A Narcos illetve a The Bridge sikere azt bizonyította, hogy a részben feliratos sorozatok meglehetősen közkedveltek az Egyesült Királyságban, és a világ többi pontján is pozitív fogadtatásban részesültek, így ismét valami eredeti tartalomra számíthatnak a „Kill Bill”-szerű jakuzás műfaj kedvelői.

Főszerepben Takehiro Hira, Kelly McDonald és Will Sharpe lesz. Az Egysült Királyságban október 17-én volt a premier a BBC Two-n, hozzánk viszont valamikor 2020 januárjában fog érkezni, azonban még nem tudni, hogy a Narcostól eltérően, milyen szinkron-felirat változatot fog kapni.

Oszd meg a cikket másokkal is: