Oszd meg a cikket másokkal is:

Ozark S01-S03

A Netflix Emmy díjas sorozata (Julia Garner-legjobb női mellékszereplő) egy családi dráma, amelyet Bill Dubuque és Mark Williams készítettek. Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására. Főszereplők: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Julia Garner.

Mikor érkezik az Ozark 3. évada?

Az IMDb megváltoztatta a sorozat jegyzékét, így a várható bemutatót 2020-ra írják. Bryce Olin a Netflix Life újságírója úgy véli, hogy az Ozark harmadik évada legkorábban 2020 tavaszán térhet vissza. Ennek alátámasztásaként levezette, hogy a Netflixnél a gyártás befejezése és a reális megjelenés között általában hat hónap telik el. Mivel a harmadik évad forgatása október végén fejeződött be, amit Julia Garner színésznő megerősítette egy Instagram üzenetben, ezért várhatóan április körül lesz a folytatás premierje.

That’s a wrap on SEASON 3 of @ozark!!!! I love this cast and crew so much! xx

29.4k Likes, 1,351 Comments – Julia Garner 🐰 (@juliagarner94) on Instagram: “That’s a wrap on SEASON 3 of @ozark!!!! I love this cast and crew so much! xx”

Ozark | Netflix Official Site

A financial adviser drags his family from Chicago to the Missouri Ozarks, where he must launder $500 million in five years to appease a drug boss.

Ozark | Official Trailer [HD] | Netflix

Ozark: Their Last Resort. The Byrdes, husband and wife Marty (Jason Bateman) and Wendy (Laura Linney), their teenage kids Charlotte (Sofia Hublitz) and Jonah (Skylar Gaertner) — are for all intents and purposes an ordinary family. Ordinary save for Marty’s job: The top money launderer for the second largest drug cartel in Mexico.

Első évad előzetese (angol)

OZARK Season 2 Trailer (2018) Netflix

Official Ozark TV Series Season 2 Trailer 2018 | Subscribe ➤ http://abo.yt/kc | Jason Bateman Show Trailer | Release: 31 Aug 2018 | More https://KinoCheck.de/serie/8aj/ A Chicago financial advisor, Marty Byrde (Jason Bateman), has been quietly laundering money with his partner, Bruce (Josh Randall), for a drug kingpin named Camino Del Rio (Esai Morales), working for a cartel run by Omar Navarro.

Második évad előzetese (angol)

Kritikák

Ozark

A Chicago-based financial advisor secretly relocates his family to the Missouri Ozarks when his dealings with a drug cartel go awry.

KRITIKA: Ozark – 1. évad

Az Ozark-tavak és környékük egyszerre kedvelt turistacélpont Amerikában és az egyik legnagyobb vízgyűjtő medence a kontinensen. Az 1931-ben, az Osage-folyó kiárasztásával létrejött területnek kettős szerep jut a Netflix legújabb thrillerében: egyrészt ez lesz a cselekmény fő helyszíne, másrészt viszont egyfajta metaforája is a tíz résznek – ahogy a hatalmas víztömegeknek, úgy a főszereplő Marty Byrdnek (Jason Bateman) sem szabadna ott lennie, ahol van.

Ozark 1. évad – kritika

A Netflix új sorozata borzasztóan ígéretesnek tűnt és egy kicsit eszünkbe juttatta a Breaking Badet abból a szempontból, hogy megint egy olyan antihőst kapunk Jason Bateman főszereplésével, aki a családja anyagi biztonságának érdekében illegális munkát végez, amiben önmaga tehetségét is folyamatosan igazolni kívánja.

Hogyan mossunk ötmilliót – Ozark – évadkritika – Netflix – Filmtekercs.hu

A kertvárosi háziasszony ( Weeds), a középiskolai kémiatanár ( Breaking Bad) és néhány más sorstársuk után most egy chicagói pénzügyi tanácsadó (Jason Bateman – Az ítélet: Család ) kerül hatalmas slamasztikába, melynek következményeként fel kell pakolnia gyerekeit (Sofia Hublitz és Skylar Gaertner) és hűtlen feleségét (Laura Linney – A király látogatása ), hogy az elit környezetből Amerika egyik legszebb, ugyanakkor leglenézettebb környékére, az Ozark-vidékre költözzenek.

Pénzmosás tóparton – Ozark sorozatkritika

Mikor az Ozark egy csomagban kijött a Netflix-en 2017. július 21-én, a kritikusok többsége sietett Marty Byrde-öt Walter White-hoz hasonlítani, s a sorozatot a Breaking Badhez. Mit ne mondjak, elsiették. Azon túl, hogy itt is ugyanúgy egy hétköznapi hősnek kell megbirkóznia valamelyik mexikói drogkartellel, s a hűtlen feleség itt is cinkosként lép fel, más nem indokolja a párhuzamot.

Ozark

Synopsis:A family moves into an Ozarks resort community and faces struggles in a new place filled with dirty money.