Mindhunter? Reaálisan 2022-ben folytatódhat

A The Hollywood Reporter azt írja, hogy a Mindhunter harmadik évadját addig nem kezdik el forgatni, amíg David Fincher be nem fejezi új filmjét, a Mank-ot. Ez elég reális felvetés, mivel ha figyelembe vesszük, hogy a Fincher számára mekkora jelentőséggel bír a Mindhunter sorozatgyilkosok elméjében turkáló Netflixes sorozat, akkor valóban sok idő kell mindkettő (vagy még több) részletes kidolgozására.

Herman J. Mankiewicz, az Aranypolgár társírójának történetéről szóló Fincher alkotás – amelyben egyébként Gary Oldman kapta a főszerepet – számít a Netflix 2020-as egyik kiemelt kontentjének, amit várhatóan év utolsó részében fognak kiadni, ami azt jelenti, hogy a Mindhunter 3. évadja 2021-ig biztosan nem lesz bemutatva a Netflixen, sőt. A sorozat hosszú gyártási ciklusára való tekintettel (közismert, hogy  Fincher nagyon aprólékos és gyakorlatias) az tűnik reaálisnak, hogy a Mindhunter újabb folytatása valamikor 2022 elején fog landolni a Netflix műsortárában.

Finchert mostanában eléggé megdolgoztatja a streaming szolgáltató (maga a rendező is tele van jobbnál jobb ötletekkel), hiszen ahogyan megírtam, egy klasszikus film, az 1974-es Kínai negyed (Chinatown) című film előzmény sorozatadaptációját is szeretné megvalósítani, ami tovább tolja a Mindhunter 3 befejezési időpontját.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.