Műsoron

streaming és mozi

Ray Donovan

2019. november 18. 05:32 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ray Donovan S01-S07

Ray Donovan az utolsó évadához érkezett. Kevés olyan műsort találni a ma is futó drámasorozatok között, amely 6 éven keresztül képes azt a stílust és lendületet megtartani, ami az első évadtól jellemezte a sikerszériát. Ray Donovan figurája Ann Biderman forgatókönyvíró-producer fejében született meg. A fickó Los Angeles hatalmasságainak szennyesét takarítja, és miközben a problémákat mindig precízen megoldja, a családját érintő bajokkal nem tud mit kezdeni. Ray megformálásához nem kisebb színésznagyságot, mint Liev Schreibert sikerült megnyerni az alkotóknak, ami már azért is nagy szó, mert ritkán vállal tévés feladatot. Mellette olyan nagyágyúk erősítik a csapatot, mint Jon Voight, Steven Bauer és Elliot Gould. Főszereplők: Liev Schreibert, Steven Bauer, Jon Voight.

Ray Donovan – HBO GO

A Ray múltjából felbukkanó veszélyek a régi hozzáállást igénylik, megpróbál a polgármester és a hajthatatlan rendőrtiszt, ill. a régi és új megbízói között lavírozni. Bunchy új reményeket táplál, Bridget szembenéz a házasélet realitásaival.

A sorozat magyar műsorlapja

Ray Donovan Season 1 (2013) Official Trailer | Liev Schreiber & Jon Voight SHOWTIME Series

Ray’s father Mickey is released from prison after twenty years and comes to Los Angeles to reconnect with his family, setting off a chain of events that reopens old wounds and tests the limits of loyalty, family and the law; Ray’s wife and children struggle to reconcile their current upper middle class lifestyle with their blue collar South Boston roots, while trying to understand the complicated and distant man of the house; Terry begins a relationship with a married woman; Bunchy confronts the personal demons from his childhood.

Első évad előzetese (angol)

Ray Donovan Season 2 Trailer – Coming 15th July

Ray Donovan is back! Watch the brand new trailer for Season 2 – coming to Atlantic July 15th Official Site: http://sky.com/raydonovan YouTube: http://www.youtube.com/user/SkyAtlantic Facebook: http://www.facebook.com/SkyAtlantic Twitter: http://twitter.com/skyatlantic

Második évad előzetese (angol)

Ray Donovan | Season 3 Official Trailer | Liev Schreiber & Jon Voight SHOWTIME Series

Don’t miss the new season of Ray Donovan. Starring 2016 Emmy® Nominated actor Liev Schreiber and Jon Voight. Subscribe to the Ray Donovan channel for more clips: http://s.sho.com/RayDonovanYouTube Get Ray Donovan merchandise now: http://sho.com/store_yt_ray Don’t have SHOWTIME?

Harmadik évad előzetes (angol)

Ray Donovan Season 4 (2016) | Official Trailer | Liev Schreiber & Jon Voight SHOWTIME Series

The official trailer for Season 4 of Ray Donovan. The music featured in the trailer is “Gold to Glass” by The Revivalists. Starring 2016 Emmy® Nominated actors Liev Schreiber and Jon Voight. Subscribe to the Ray Donovan channel for more clips: http://s.sho.com/RayDonovanYouTube Don’t have SHOWTIME?

Negyedik évad előzetese (angol)

Ray Donovan V. – Augusztus 20-tól az HBO3-on

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Ötödik évad előzetese (magyar)

Ray Donovan Season 6 (2018) Official Trailer | SHOWTIME

Starring Liev Schreiber and Jon Voight. Subscribe to the Ray Donovan channel for more clips: http://s.sho.com/RayDonovanYouTube Don’t have SHOWTIME? Order now: http://s.sho.com/1HbTNpQ Get More Ray Donovan: Follow: https://twitter.com/SHO_RayDonovan Like: https://www.facebook.com/RayDonovanOnShowtime Instagram: https://www.instagram.com/raydonovan Subscribe on Tumblr: http://raydonovan.tumblr.com Shop: https://s.sho.com/2AAjJQu Website: https://sho.com/RayDonovan

Hatodik évad előzetese (angol)

Ray Donovan – Elérhető az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU

A sorozat utolsó évadának promója (magyar)

Ray Donovan Season 7 (2019) Official Trailer | Liev Schreiber SHOWTIME Series

While Ray makes personal progress, there are dangers that require the Ray Donovan of old. Between the NYC mayor, an unrelenting NYPD officer and clients old and new, Ray struggles to find a balance between fixing for clients and fixing himself. Premieres November 17 at 8/7c. Starring Liev Schreiber and Jon Voight.

Hetedik évad előzetes (angol)

Kritikák

A HOLLYWOODI TAKARÍTÓ / Ray Donovan

A Showtime szériája, a Ray Donovan 2013-as indulásakor izgalmas vállalkozásnak ígérkezett. Ez egyrészt annak volt köszönhető, hogy a kreátor, Ann Biderman olyan remek krimik forgatókönyvéért felelt korábban, mint a Tökéletes másolat vagy Legbelső félelem, másrészt annak, hogy a címszerepet Liev Schreiber vállalta el, valamint a hetvenes évek egyik filmsztárja, Angelina Jolie apja, Jon Voight is lehetőséget kapott a szériában egy komolyabb mellékszerepben.

Ray Donovan

Alig vagyunk túl az ismerkedésen, de annyi már most kivehető, hogy Ray Donovan személyében a gazdagok és szépek sleppjébe tartozó segéderők egy izgalmasabb példányát találta meg egy friss tévésorozat. Rayt Hollywood akkor hívja, ha 200 milliót invesztált egy macsó akciófilmbe, ám a bemutató előtti napokban a film kiplakátolt sztárját egy transzvesztita lábai közt találják – nem, ez semmiképp nem jönne be a célközönségnek, de nem baj, Ray segít eltussolni.

Ray Donovan 3. évad – kritika

Ray Donovan egy igazi problémamegoldó, aki nem tesz mást, mint megbízásra átírja bárki életének a forgatókönyvét, persze csak annak, aki azt kellőképpen megfizeti. Egyik pillanatban még whiskyt kortyolgat, a következőben már a vércseppeket takarítja a frissen-vasalt Armani ingének gallérjáról. Hétköznapi ember ő, aki mások magánéleti problémáit csukott szemmel oldja meg, míg a sajátját két kézzel teszi tönkre.

https://comment.blog.hu/2015/07/14/ray_donovan_olyan_kemeny_hogy_a_vidia_sirva_konyorog_a_receptert

Ray Donovan

Synopsis:Drama about a Los Angeles troubleshooter who’s called in to solve problems for powerful clients.

Oszd meg a cikket másokkal is: