Műsoron

streaming és mozi

A korona

2019. november 17. 07:42 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

The Crown S01-S03

Harmadik évadához érkezett a Netflix legnagyobb költségvetésű saját gyártású műsora, A korona. A többszörös Emmy és Golden Globe-díjas drámasorozat II. Erzsébet királynő uralkodását kíséri végig a XX. század második felét formáló események tükrében. Főszerepben: Olivia Colman, Helena Bonham Carter, Tobias Menzies.

The Crown | Netflix Official Site

This drama follows the political rivalries and romance of Queen Elizabeth II’s reign and the events that shaped the second half of the 20th century.

A sorozat magyar műsorlapja

The Crown | Official Trailer | Netflix

At a time when Britain was recovering from war and her empire was in decline, a young woman took the throne as a matter of duty not desire. Prepare for a world full of intrigue and revelations in The Crown. Now Streaming on Netflix.

Első évad előzetes (angol)

The Crown | Season 2 Teaser [HD] | Netflix

As Queen Elizabeth’s marriage and empire crumbles around her, she must do what is required to ensure the British monarchy survives. The Crown Season 2. December 2017. Watch The Crown on Netflix: https://www.netflix.com/title/80025678 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Második évad előzetes (angol)

A korona 3. évad | Hivatalos előzetes | Netflix

Az idők változnak. A kötelesség nem. Miközben II. Erzsébet királynőnek (Olivia Colman) szembe kell néznie a Nagy-Britanniában zajló gyors változásokkal, családja tovább őrlődik a monarchia érdekei és a repedező felszín alatt munkáló magánéleti célok között. A korona 3. évada november 17-től.

Harmadik évad előzetes (magyar)

Kritikák

A korona (The Crown) 1. évad- kritika

A The Crown megkapta a legjobb drámai sorozatnak járó Golden Globe-díjat és ezen nincs mit csodálkozni. A Netflix egyik legdrágább sorozata, ami a jelenleg is trónon lévő II. Erzsébet királynő történetét meséli el nekünk. Néhol kicsit kiszínezték a sztorit, hisz ez mégsem egy dokumentumfilm, de a nagy egészet nézve ragaszkodtak a valósághoz és az ismert történések alapján vezetnek minket végig.

https://nlc.hu/szabadido/20170109/the-crown-sorozat/

FENSÉGESSÉGESSÉG / The Crown 2. évad

Ritkán látni olyan, már-már monomániás következetességet a tévében, amilyen a The Crowné. Olyat meg végképp, hogy ez ilyen jól állna egy sorozatnak. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. Az első évadban Peter Morgan úgy mesélt II.

KRITIKA: The Crown, 2. évad

A 20. század olyan a filmművészet számára, akár egy feneketlen kincsesláda. Világháborúk és terrortámadások, polgárjogi mozgalmak és politikai botrányok adták egymásnak a kilincset a zűrzavaros évtizedekben, és formálták az emberiség történelmét elképesztő mértékben. A kitáruló kapuk és ledőlő falak Peter Morgan fantáziáját is megragadták.

The Crown

Synopsis:The Crown tells the inside story of two of the most famous addresses in the world — Buckingham Palace and 10 Downing Street – and the intrigues, love lives and machinations behind the great events that shaped the second half of the 20th century. Two houses, two courts, one Crown.

Oszd meg a cikket másokkal is: