Oszd meg a cikket másokkal is:

Dark S01-S02

A Netflix első német sorozata egy lebilincselően izgalmas apokaliptikus időutazós történetet mesél el. Mindkét évada elérhető a Netflixen magyar felirattal. Egy gyermek eltűnik és négy család indul kétségbeesett kutatásra, miközben egy három generációt érintő elképesztő rejtélyre derítenek fényt. Főszerepben: Louis Hofmann, Lisa Vicari és Maja Schöne.

Dark | Netflix Official Site

In a small town fraught with sins and secrets, history repeats itself in terrifying ways. It’s happening again. Watch trailers & learn more.

DARK Season 1 Official Trailer # 2 (2017) Netflix Mystery TV Series HD

DARK Season 1 Official Trailer # 2 (2017) Netflix Mystery TV Series HD © 2017 – Netflix Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Első évad előzetese (német)

Dark Season 2 | Trilogy Trailer | Netflix

The Dark Trilogy continues with season 2 on June 21st, only on Netflix. Watch Dark, Only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80100172 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 148 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Trilogy előzetes (német)

Kritikák

Tényleg a Dark volna a német Stranger Things? | 24.hu

A Netflix december elsején indult, természetfeletti drámasorozatát folyamatosan a Stranger Thingshez hasonlítják, és tényleg kézenfekvő hasonlat, de mégsem stimmel igazán. Vannak ugyan egyezések a sztoriban, de a Dark messze nem egy Stranger Things-kópia, és ugyan eredetinek tényleg nem lehet nevezni, ez ugyanúgy igaz a bevallottan popkulturális szivacsként működő Stranger Thingsre is.

Évadkritika: Dark – 1. évad

Amikor Stephen King a Stranger Things helyett elkészíti a Twin Peaks-et a németek megbízására. És a megállapítás majdnem helyes. Nem lehet elégszer leírni, hogy mennyire dívik manapság a 80′-as évek nosztalgiája a szórakoztató iparban. Kétségtelen, hogy ez az évtized a filmtörténelem magasiskolája, szigorúan ami a szórakoztatást illeti.

Dark: Furcsa német dolgok (kritika a Dark című sorozatról) – Irodalmi Szemle

Dark, Netflix, 2017 A Netflix egyre megkerülhetetlenebb tényezővé kezdett válni az elmúlt években a mozgóképes színtéren, és egyáltalán nem véletlen, hogy a gyűjtőszót nagyobb magabiztossággal használhatjuk, mintha egyszerűen filmeket, tévé- vagy egyéb sorozatokat mondanánk, hiszen a „pályafutását” DVD-kölcsönzőként kezdő cég mostanra komoly konkurencia tud lenni mennyiség, és, esetenként minőség szempontjából is úgy egyszeri …

Dark (2. évad) – évadkritika – sorozat – Filmtekercs.hu

Amikor megjelent, sokféle címkével próbálták illetni a Dark első évadát: a Stranger Things sötét verziója, a Netflix globális terjeszkedésének következő lépcsője, időutazós skandináv krimi stb. A címkézés azonban, mint mindig, ezúttal is félrevezető: a Dark ugyanis egy egyedülálló, jellegzetes, mégis a műfaj szabályait tiszteletben tartó, önálló darab.

Dark

Synopsis:Dark is set in a German town in present day where the disappearance of two young children exposes the double lives and fractured relationships among four families.