Oszd meg a cikket másokkal is:

Swamp Thing S01

A képernyőn éled újjá a DC klasszikus képregénye. Az olcsó, zsigeri horror mestere, James Wan nevével fémjelzett sorozatban mocsári eredetű vírus szedi áldozatait az egyik louisanai kisvárosban. Ez után kutat Dr. Abby Arcane (Crystal Reed), aki hosszú idő után tért vissza a szülővárosába. Hamarosan rájön, hogy a mocsár misztikus és félelmetes titkot rejt. Amikor egy titokzatos lény bukkan fel a mocsárból, Abby egy természetfeletti világ rémálmával szembesül, amelytől senki sincs biztonságban. Főszerepben:

Mocsárlény: A sorozat 1. évad – HBO GO

Halálos járvány szedi áldozatait a louisanai kisvárosban. Ez után kutat Dr. Abby Arcane (Crystal Reed), aki hosszú idő után tért vissza a szülővárosába. Rájön, hogy a mocsár félelmetes titkot rejt. A klasszikus képregény feldolgozása.

magyar műsorlapja

SWAMP THING – magyar feliratos előzetes

► Feliratos előzetesekért, filmklipekért és szórakoztató videóanyagokért iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra: http://bit.ly/2afWMEn ► Ha nem akartok lemaradni a legfrissebb DC hírekről, irány a Facebook oldalunk: http://bit.ly/2qGPDXP ► Kövessetek minket az Instagramon is, hogy teljes legyen a DC Magyaroszág élmény: http://bit.ly/2sahLn3 ► A DC univerzumával kapcsolatos részletesebb írásainkat keressétek a blogfelületünkön: http://bit.ly/2u2QHmh ► Lépjetek be a Facebook csoportunkba, a DC Magyarország Clubba, ahol kötetlenül beszélgethettek mindenről, ami DC: http://bit.ly/2sngeFq ► A Vertigo világával kapcsolatos tartalmakat az aloldalunkon is megtaláljátok: http://bit.ly/2zfSmvz ► Genzo alternatív, rajongói plakátjai filmekről és sorozatokról minden műfajból és korszakból: http://bit.ly/2InzbFr

Első évad előzetes (magyar)

Kritikák

KRITIKA: Swamp Thing 1. évad

Első fejezetnek egész jó, egyetlennek nem annyira. Amikor bejelentették a DC Universe készülőben levő saját gyártású sorozatait, a Swamp Thing volt az, amelyik a legjobban érdekelt a felhozatalból. Ennek egyszerű magyarázata van, ugyanis erről a karakterről hallottam már korábban is, ellentétben mondjuk a Doom Patrol csapattal (az más kérdés, hogy ők azóta bepofátlankodtak a kedvenceim közé).

Swamp Thing: Season 1

Synopsis:Rotten Tomatoes, home of the Tomatometer, is the most trusted measurement of quality for Movies & TV. The definitive site for Reviews, Trailers, Showtimes, and Tickets