Műsoron

streaming és mozi

Az Úr sötét anyagai

2019. november 10. 11:21 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

(His Dark Materials S01)

Lyra látszólag egyszerű, hétköznapi kislány egy másik világból. Amikor a legjobb barátja eltűnik, Lyra nyomozni kezd. Egy bátor fiúval, Will-lel az oldalán ördögi összeesküvés nyomára bukkannak, melynek szálai a messzi északra vezetnek.
A fantasy sorozat Philip Pullman klasszikus trilógiájából – Amerikában Az arany iránytű címen ismert – készült. Hőse a látszólag egyszerű, hétköznapi, ám bátor kislány egy másik világból. Lyra ugyanis egy párhuzamos világ lakója is egyben, melyben a lelke egy állandóan változó állatka képében kíséri egész életében. Amikor a legjobb barátja eltűnik, Lyra nyomozni kezd. Egy bátor fiúval, Will-lel az oldalán ördögi összeesküvés nyomára bukkannak, melynek szálai a messzi északra vezetnek. Főszerepekben: Lyra Belacqua, Lord Asriel, Marisa Coulter, Pantalaimon, Lee Scoresby, Will Parry

Az Úr sötét anyagai 1. évad – HBO GO

Lyra látszólag egyszerű, hétköznapi kislány egy másik világból. Amikor a legjobb barátja eltűnik, Lyra nyomozni kezd. Egy bátor fiúval, Will-lel az oldalán ördögi összeesküvés nyomára bukkannak, melynek szálai a messzi északra vezetnek.

Magyar műsorlapja

Az Úr sötét anyagai – Új sorozat november 4-től az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Magyar feliratos trailer

Kritikák

Ha a lelkünk egy állat lenne, tetszene, amit látunk? | 24.hu

Az év egyik legjobb filmje gyerekkatonák festői szépségű kegyetlenkedéseiről szól. Egyszerre zene- és filmtörténeti pillanat, hogy Aretha Franklin 1972-es gospelkoncertje mozikba kerül, nem szabad kihagyni. Bodzsár Márk filmjének ragyogó az alapötlete. Az első igazi magyar vámpírfilm olyan sokat ígér, hogy abból nem is tud mindent betartani.

Méltó adaptációt kapott a regénysorozat – Az Úr sötét anyagai

A látszat néha csal – tartja a mondás, és milyen igaz! Az Úr sötét anyagai látszólag a beszélő állatkás dajkamese, valódi énje azonban egy valláskritikába áztatott young-adult fantasy. Ez a történet egy másik világban kezdődik. Hasonló, mégis eltérő a miénktől, amelyben az emberi lélek állati formát ölt, kötelékük szent.

Már is jobb, mint az előd! I Az Úr sötét anyagai 1. rész I KanapéSzörny#55

Megérkezett a 2007-es Az arany iránytű film újradolgozása egy sorozat formájában. Eddig minden tökéletes, és a látvány is megközelíti az előd filmes költségvetését. Még megy?! Csatornánk ►https://tinyurl.hu/Zm1J/ Facebook ► https://tinyurl.hu/F442/ Discord ► https://discord.gg/6UTKUWw Instagram ► https://tinyurl.hu/JbI8/ MoshiBK Twitch ► https://tinyurl.hu/Tds4/ No Copyright Infringement intended.

https://www.rottentomatoes.com/tv/his_dark_materials/s01
Oszd meg a cikket másokkal is: