Műsoron

streaming és mozi

A viszony

2019. november 10. 11:46 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

(The Affair S01-S05)

Noah négygyermekes tanár és író. Alison fiatal pincérnő és feleség, aki egy tragédiát követően megpróbálja újra összerakni életét. A provokatív kapcsolatuk alakulását az egyes karakterek különféle nézőpontjaiból meséli el a sorozat.
A sorozat magához láncolja és elkábítja a nézőt, ahogy feltárja a házasságon kívüli kapcsolat érzelmi hatásait, újabb és újabb rétegeit. Noah egy New York-i tanár és feltörekvő író, aki húsz éves házas, és négy gyermeke van. Alison pedig egy fiatal pincérnő és feleség a Montaukból a Long Island végén lévő kisvárosból, aki egy tragédiát követően megpróbálja újra összerakni az életét. A provokatív drámasorozat érdekessége, hogy a történetet az egyes karakterek különféle nézőpontjaiból meséli el. Főszereplők: Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Dominic West

A viszony – HBO GO

Noah négygyermekes tanár és író. Alison fiatal pincérnő és feleség, aki egy tragédiát követően megpróbálja újra összerakni életét. A provokatív kapcsolatuk alakulását az egyes karakterek különféle nézőpontjaiból meséli el a sorozat.

The Affair Season 1 Tv Show Trailer (HD) (English & French Subtitles)

http://www.subtitledtrailers.com Here is “The Affair” season 1 trailer with English and French subtitles. All right reserved. Miss Bayley? Do your remember seeing him for the first time? IT was so long ago. Who remembers? We’re hopping that you do. – I was a happy men, back then. – But?

Eslő évad, trailer (angol)

The Affair Season 2 Trailer

Uploaded by NEVER GO BACK on 2017-01-01.

Második évad, trailer (angol)

The Affair sesong 3 – trailer (2016)

MER DRAMA: Den tredje sesongen i The Affair byr på mer dramatikk for Noah, Allison, Helen og Cole. Sesongen har premiere 21. november 2016. Video: Youtube/ HBO Nordic

Hamradik évad, trailer (angol)

The Affair Season 4 Trailer

Don’t forget to give us a thumbs up and a comment to help us bring you more content in future. Don’t forget to subscribe to get all of the latest promos. Subscribe: http://bit.ly/STVsubscribe What are you looking forward to the most this episode? Let us know in the comments below?

Negyedi évad, trailer (angol)

A viszony – A 5. évad hamarosan az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Ötödik évad, trailer (magyar)

Kritikák

A viszony (The Affair) 1. évad – kritika

Egy megcsalás, ahol nem az a lényeg, hogy kit csaltak meg, hanem hogy kiért. A két legősibb pólus szemszögéből nézhetjük végig a történetet: a nő és a férfi. Egy sorozat, ami úgy nyerte meg a Golden Globe-díjat dráma kategóriában, hogy csak kérdéseket tett föl, válaszokat csupán sejtet és úgy mintázza főszereplőit, mintha maguk az ösztönök öltöttek volna testet.

ÉVADKRITIKA: The Affair – 2. évad

A Showtime sorozata sok hasonlóságot mutat hőse, Noah Solloway (Dominic West) regényével, a The Ascenttel: első pillanattól látszik, hogy remek érzékkel megírt műről van szó, az első évad végén azonban azt érezhettük, hogy a kiadó (jelen esetben a Showtime) az utolsó pillanatban, a hatalmas sikert látva döntött úgy, hogy berendel még egy szezont, és ezért átíratta az egyébként kerek egésznek szánt történet végét (ahogy az a fiktív The Ascenttel is történt).

The Affair (A viszony): Ilyen volt a 3. évad (kritika) | Filmsor

Férfi és nő másképp észlel és idéz fel személyeket, dolgokat, eseményeket. Úgy, ahogy az örömöket és a sérelmeket is eltérően látja. Emlékezetünk csupán a valóság fokozottan fakuló, kézzel csupán ritkán megfogható replikája, amelyben gyakorta nem is merünk száz százalékosan megbízni. Ugyanazon történések különböző, szubjektív aspektusokból való vizsgálata érdekes és tanulságos következtetéseket eredményezhet.

A viszony (The Affair) – 5.évad kritika

Békés elmúlás Nagyon messze járunk már a kezdettől, a megcsalástól, a pszichológusnál történő beszélgetésektől, attól, hogy ki és miért csalta meg a másikat. Az első évad koncepciójából csak annyi maradt meg a befejezésre, hogy továbbra is fejezetekként láthatjuk egy-egy főszereplő történetét.

The Affair

Synopsis:THE AFFAIR explores the emotional and psychological effects of an affair that destroyed two marriages, and the crime that brings these individuals back together.

Oszd meg a cikket másokkal is: