Műsoron

streaming és mozi

Műsoron: Watchmen

2019. október 26. 18:51 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A DC Comics és az HBO összefogásában, Damon Lindelof (Lost – Eltűntek, A hátrahagyottak) közreműködésével készült sorozat Alan Moore képregényén alapul. A történet egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották. A központi karakter Angela Abar (Regina King), aki két „maszkot” visel: egyikben nyomozó a tulsai rendőrségnél, másikban pedig feleség és anya. Jeremy Irons egy brit kúria idős és zsémbes urát játssza, Don Johnson pedig a tulsai rendőrség főnökét.

Tetszik? Vedd fel a kedvencek közé vagy saját streaming listádra:

Watchmen 1. évad – HBO GO

A DC Comics és az HBO összefogásában, Damon Lindelof (Lost, A hátrahagyottak) vezetésével készült széria Alan Moore képregényén alapul. A történet egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották.

Magyar műsorlapja

Watchmen – Kövesd a sorozatot az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU

Hazai trailer

Kritikák

Az isteni Watchmen-sorozat létezik, és amerikai | Roboraptor

Az 1986-ban megjelent Watchmen Alan Moore egyik, ha nem a legnagyobb műve. Egy teljesen egyedi szuperhős-dekonstrukció, ami annyira komplex, kompakt, annyira egész és kész, hogy Zack Snyder is csak transzpozíciós adaptációban merte a mozivászonra álmodni. Sokan gondolhatják úgy, hogy az ilyen és ehhez hasonló nívójú, volumenű műveket nem érdemes folytatni semmilyen módon.

Két szuperdühös ember – Watchmen kritika | Filmtekercs.hu

„Mi történt az amerikai álommal?” – kérdezte Éji Bagoly. „Valóra vált!” – felelte a Komédiás. Csak épp semmi sem rózsaszín, szivárványos vagy derűs. Kitűzője smiley, de a mosolyt kevés választja el a lefelé konyuló ajkaktól. A Watchmen világa ezekre a nüánszokra épített mindig is, jó szokását az HBO is megtartotta.

KRITIKA: Watchmen, 1. évad, 1. rész

Bő három évtizeddel járunk a Watchmen történései után, melyek azzal végződtek, hogy az egymással álló atomhatalmak egy új világkatasztrófa következtében azonnali békét kötöttek. Úgy tűnik, ezt a békét belső feszültségek fenyegetik, jelenleg ugyanis a rendőrségre egy magukat Rorschach-maszkokba bújtatott szervezet tagjai vadásznak, akik a fehér felsőbbrendűséget hirdetik.

Watchmen: Season 1

Critics Consensus Bold and bristling, Watchmen isn’t always easy viewing, but by adding new layers of cultural context and a host of complex characters it expertly builds on its source material to create an impressive identity of its own.

RottenTomatoes műsorlapja
Oszd meg a cikket másokkal is: