Népszerű sorozatokkal erősít a HBO GO az elkövetkező hónapokban

A hazai streaming egyre nagyobb és egyre jobb minőségű műsorkínálattal rendelkezik, amire ékes bizonyíték a HBO őszi sorozatkínálata. Nemrég érkezett az új műsortevük, amelyben közel 40 friss sorozat szerepel, olyan címekkel, mint Batwoman, Watchman vagy éppen a Swamp Thing.

Szeptember 13-án érkezik a Sky Original sorozat, a Temple.

Az összefoglaló szerint a Sky One ismét mélyre nyúl a társadalmi kérdésekben. Daniel Milton (Mark Strong), a kiábrándult sebész beindít egy földalatti klinikát a London alatti alagutak labirintusában. Olyan betegeket kezel, akik nem veszik igénybe az egészségügyi ellátást, legyen szó bűnözőről vagy illegális bevándorlóról.

A 8 részes minisorozat egyszerre kerül fel az HBO GO-ra, főszerepben Mark Strong (Shazam! Kingsman) és Carice Van Houten (Trónok harca, Brimstone).

Angol nyelvű előzetes

Október 3-án érkezik Nagy Katalin (Catherine The Great)

Nagy Katalin – a modern nő megtestesítője – nagyhatalommá tette Oroszországot a 18. században. A HBO és a Sky minisorozata Katalin uralkodásának második felére koncentrál, a Patyomkin katonai parancsnokkal való szenvedélyes és viharos kapcsolatára.

A 4 részes minisorozat szintén egyszerre kerül fel az HBO GO-ra. Főszerepben az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, Az adósság) és Jason Clarke (Everest, A majmok bolygója – Forradalom.

https://youtu.be/EqxXMzoxICI
Magyar előzetes

A világpremierrel egy időben, október 7-én érkezik a Batwoman is.

A CW új sorozata a Batman utáni időkre fókuszál. Kate Kane-t, az ex-katona, aki annak szentelte életét, hogy tökéletes harcossá képezze magát. Eredeti célja az volt, hogy csatlakozhasson apja biztonsági cégéhez, ám Gotham városának egészen másfajta hősre van szüksége Batman eltűnése után.

A sorozat az amerikai premierrel egy időben, magyar felirattal érkeznek az HBO GO-ra. A főszerepben Ruby Rose (John Wick 2., xXx: Újra akcióban), Dougray Scott (Mission: Impossible II., Válaszcsapás) és Rachel Skarsten (Az uralkodónő, Elveszett lány).

https://youtu.be/vrIiPcv4_iY
Angol előzetes

Alaska nyomában (Looking for Alaska) október 19-én.

John Green (Csillagainkban a hiba, Papírvárosok) regénye alapján készült minisorozatban megismerhetjük a tizenhat éves Miles Haltert, akit elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába, mert abban bízik, ettől talán megváltozik addigi unalmas élete. Itt találkozik Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz.

A sorozat valamennyi epizódja egyszerre kerül fel az HBO GO-ra. A főszerepben Charlie Plummer (Megosztás, Gengszterkorzó), Kristine Froseth (The Society) és Denny Love (Bűnös Chicago).

A régóta várt Watchmen is megérkezik, premierrel egy időben, heti bontásban lesz látható október 21-től a HBO GO-n.

A Watchmen egy alternatív világban játszódó sorozat, amelyben a „szuperhősöket” törvényen kívüli igazságosztónak tekintik. Damon Lindelof (Hátrahagyottak) executive produceri felügyelete mellett készült sorozat magába foglalja az eredeti képregény szellemiségét, miközben új alapokra is helyezi azt.

Főszerepben az Oscar-díjas Regina King (Ha a Beale utca mesélni tudna, A hátrahagyottak), Jeremy Irons (Borgiák, Az igazság ligája) és Louis Gossett Jr. (Garni zóna, Kedves ellenségem), továbbá Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, A legnagyobb showman) és Don Johnson (Django elszabadul, Miami Vice).

https://youtu.be/SJMXNo_3o6I
Magyar előzetes

November 8-tól a Swamp Thing (Mocsárlény) is jön a HBO GO-ra.

A DC Comics nagysikerű karaktere, Mocsárlény önálló sorozatban kel új életre. Abby Arcane biológus visszatér otthonába, a louisianai Marais-ba, ahol egy titokzatos kór szedi áldozatait.

A minisorozat novemberben egyszerre felkerül az HBO GO-ra. Főszerepben Crystal Reed (Gotham, Teen Wolf), Andy Bean (Itt és most, Power) és Virgina Madsen (Kerülőutak, A hegylakó visszatér).

Angol nyelvű előzetes

További őszi premier még a Mrs. Fletcher, amihez még nem kaptam premierdátumot, de valamikor októberben várható.

Az egyedülálló anyuka új életet kezd, miután egyetlen gyermeke egyetemre került. Tom Perrotta (A hátrahagyottak) regénye alapján készült 7 részes sorozat hetente érkezik az HBO GO-ra, főszerepben Kathryn Hahn (Rossz anyák, I Love Dick, Transparent, Családi üzelmek) és Jackson White (SEAL Team, A semmi közepén).

https://youtu.be/-afPvIW1ro0
Magyar előzetes

Szintén pontos dátum nélkül, de novemberben lesz a premierje HBO és a Sky közös produkciójának, Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) című fantasy sorozatnak.

Philip Pullman klasszikussá vált, számtalan díjjal elismert ifjúsági trilógiájának sorozat adaptációjában megismerjük Lyrát (Dafne Keen), a rendkívüli kislányt, aki miközben elrabolt barátja után nyomoz, egy sokkal nagyobb összeesküvést is felfedez.

A sorozat hetente kerül fel az HBO GO-ra és főszerepben Dafne Keen (Logan), Ruth Wilson (A viszony, Luther), James McAvoy (X-Men filmek, Az – Második fejezet) és Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins visszatér).

https://youtu.be/D1xXKYBQ35g
Magyar nyelvű előzetes

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.