Műsoron

streaming és mozi

Minden, amit tudni akarsz a The Irishman Netflix-filmről (frissítve)

2019. szeptember 2. 19:05 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Óriási figyelem övezi Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci főszereplésével forgatott, Frank Sheeranról szóló gengszterfilmet, a The Irishmant. A film szeptember 27-én mutatkozik be a New York-i Filmfesztiválon. Ezt követően november 1-től vetítik a kiválasztott észak-amerikai mozik (az AMC és a Cinemark termeiben a 90 napos korlátozásuk miatt nem fogják bemutatni), így november 27-től láthatják a hazai nézők a Netflix streaming műsortárában. (állandóan frissülő tartalom)

De miről is van szó?

Martin Scorsese újra összehozta kedvenc színészeit egy nagy költségvetésű filmhez, ami ráadásul kifejezetten streamingre készült, de mivel a Netflix és feltehetően Scorsese is Oscarra pályázik, ezért az online premier előtt az amerikai mozikban is fogják vetíteni a The Irishman-t. Martin Scorsese maffiafilmje Charles Brandt Hallom, szobafestő vagy című bestsellerén alapul, és egyes források szerint több mint 170 millió dollárjába került a Netflixnek, hiszen a filmben több színészt egy különleges videós technikával megfiatalítottak.

Ami a színészgárdát illeti

Robert De Niro játssza majd Frank “The Irishman” Sheerant, aki egy maffia által pénzelt bérgyilkos. Al Pacino lesz Jimmy Hoffa, aki a 1950-es és 60-as években nagyobb volt, mint Elvis, és legalább annyira híres, mint az Egyesült Államok elnöke. De mégis hogyan szerezhetett ekkora hírnevet egy detroiti szakszervezeti vezető?

Hoffa már nagyon korán belekezdett a detroiti munkások megszervezésébe. Munkája nyomán reflektorfénybe került a szervezete, ennek köszönhetően Hoffa elnyerte a tagok vagy ahogyan ő nevezte, a „testvérek” feltétlen tiszteletét és lojalitását. A hatalommal együtt viszont új barátként a korrupció és a szervezet bűzözés is jelentkezett. Hoffa pengeélen táncolt, és erős ellenségeket is szerzett, így Robert Kennedyvel folytatott indulatos jogi csatája után Hoffa máris a rácsok mögött találta magát.

Miután Richard Nixon enyhített a büntetésén, kevesebb, mint öt évvel később Jimmy Hoffa már eltűnt a Föld felszínéről.

A filmről egyelőre további részletet nem ismerünk, de várhatóan Frank “The Irishman” Sheeran és Jimmy Hoffa kapcsolata, valamint a további szereplők, Ray Romano mint Bill Bufalino és Jesse Plemons mint Chuckie O’Brien jelentik az egész történet fősodronyát.

Bemutató november 27-én a Netflixen.

The Irishman | Official Teaser

Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci star in Martin Scorsese’s THE IRISHMAN, an epic saga of organized crime in post-war America told through the eyes of World War II veteran Frank Sheeran, a hustler and hitman who worked alongside some of the most notorious figures of the 20th Century.

Angol nyelvű trailer

A film streaming műsorlapja (magyar feliratos előzetessel):

The Irishman | Netflix Official Site

Martin Scorsese’s epic saga of organized crime in postwar America, as told by a hit man, stars Robert De Niro, Al Pacino and Joe Pesci.

Oszd meg a cikket másokkal is: