Frissített a Netflix a felhasználói élményen: Itt az új TV opció!

Egy új opcióval bővült a Netflix bigscreen (TV) alkalmazása, amit már régóta vártak a felhasználók.

Eddig csak a mobilos applikációban lehetett követni, hogy az elkövetkező hetekben milyen újdonságok érkeznek a Netflixre. Ezen változtat a most élesített új opció, amit a bal oldali menüben, a Latest lehetőségen belül lehet elérni (A teljes lokalizációval ez is magyar nyelvre fog átállni).

New on Netflix

Mostantól már tévén keresztül is láthatjátok a frissen érkezett tartalmakat, amik az elmúlt két hét újdonságaiból állnak össze.

Coming Next Week/Coming This Week

A friss sor alatt láthatjátok, hogy milyen új címekre számíthattok a jövő héten, alatta pedig az aktuális hét várható újdonságaival találkozhattok. Az eddigi tapasztalatok szerint a lista már a magyar piacra van optimalizálva, tehát a hozzánk (feltehetőleg) felirattal vagy netán szinkronnal érkező tartalmakat gyűjti össze.

A Netflix TV applikációjának az újdonságai

Jó hír továbbá, hogy TV-n keresztül láthatjátok, hogy melyik tartalom milyen felbontással érkezik, így akik a Prémium csomaggal rendelkeznek, azoknak a várható Ultra HD 4K tartalmakat is bemutatja.

Kövessd a Műsoront a Facebookon!:

A Netflix folyamatosan dolgozik a különböző applikációinak fejlesztésén, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa, ezáltal a streaming szórakozás egyre inkább kezd teljes értékű tévézésre hasonlítani. Ha még több streaming hírt szeretnél, csatlakozz a Műsoron vagy a Netflix Magyar Tartalom egyre növekvő közösségéhez, hiszen nálunk mindent megtalálsz, ami kell a szabad és reklámmentes szórakozásodhoz.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.