Műsoron

streaming és mozi

Premierdátumot kapott Al Pacino és Robert De Niro gengszterfilmje a Netflixen

2019. július 21. 14:14 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Végre kiderült, mikor érkezik Martin Scorsese Netflixnek gyártott gengszterfilmje, a The Irishman, amiben olyan világsztár színészek szerepelnek majd, mint Robert DeNiro, Al Pacino, Joe Pesci vagy Harvey Keitel.

Egyébként a The Irishman Charles Brandt 2005-ös regénye alapján egy igaz történetet dolgoz fel. Frank Sheeran (Robert DeNiro) az olasz maffiának dolgozott, és egyes értesülések szerint 25 gyilkosság köthető a nevéhez. Az ír bérgyilkos mellett a másik kulcsfigura Jimmy Hoffa (Al Pacino) lesz, aki a ’70-as évekig a fuvarozók szakszervezetének a vezetője volt, és úgy került kapcsolatba a maffiával, hogy jó pénzért nekik is szállított különböző illegális árut, amire éppen szükség volt. Hoffa végül börtönbe is került, és a pennsylvaniai maffia főnökének, egy bizonyos Russell Bufalinónak (Joe Pesci) a közbenjárásával ölték meg, holtestét pedig hosszú évekig meg se találták.

The Irishman | Announcement [HD]

Coming this Fall. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen.

A film rövid teasere

Tehát a szinopszis alapján egy vérbeli gengszterfilmet láthatunk a Netflixen igazi sztárparádéval, és rangját tovább emeli az is, hogy Scorsese és DeNiro a 1995-ös Casino óta most forgat először. A The Irishman-ben a nézők Al Pacinoék fiatalított karaktereivel találkozhatnak, és egyes források szerint a film költségvetése meghaladta a 170 millió dollárt, ami elég jelentősnek mondható, mivel a film nem titkoltan Oscar-díjra is pályázik. Bemutatójával egy időben a The Irishman lesz minden idők legdrágább streaming platformra készített filmje, de azért hozzá kell tenni, hogy a Netflix egyfajta erődemonstációnak is szánja aDisney és a Warnerrel folytatott harcában.

A Fandango információi szerint A The Irishman hálaadásra, november 27-én kerül fel a streaming szolgáltató műsortárába, de várhatóan néhány kiválasztott amerikai moziban is be fogják mutatni.

Oszd meg a cikket másokkal is: