Óriásfarkasok és mamutok lehetnek a Trónok harca előzményében

Az Entertaiment Weekly nemrég szóra bírta George R.R. Martint valamint a showrunnert, Jane Goldmant a készülő sorozat részleteiről, amelynek pilotját Észak-Írországban forgatják. Ha minden igaz, a történet 5000 évvel az eredeti Trónok harca események előtt fog játszódni, amikor még Westeros egészen másként nézett ki. A rajongók viszont elkezdtek aggódni, hogy ekkora időbeni eltérés miatt végül milyen királyságok szerepelnek benne, mi pótolja kedvenceiket.

Martin annyit elárult, hogy körülbelül 100 apró királyság osztozik majd a területen, amely sokkal veszélyesebb és kaotikusabb, mint az általunk megismert Trónok harca idejében. Martin mindenkit megnyugtatott, hogy a Starkok biztosan szerepelnek a királyságok között, de Targaryenek és a Lennisterek még nem. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy sárkányok nélkül nem lesznek izgalmas teremtmények, Martin erre is válaszolt, mivel szerinte a Mások jelentik a történet egyik fő aspektusát, de megjelennek majd óriásfarkasok és mamutok is. Tehát ha hihetünk ezeknek az információnak, akkor az új lények a Másokkal kiegészülve egy teljesen egyedi látványt fognak kölcsönözni a vad Westeros számára.

Trónok harca 8. évad

A készülő széria címe még mindig nem végleges (ahogy a HBO berendelés sem), bár Martin korábban felvetette A hosszú éjszaka címet, mivel a 8. évad 3 epizódja is ezt a címet viseli. Esélyes még A leghosszabb éjszaka is, amit az író akár el is tudna képzelni véglegesnek.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.