Itt a meglepetés: HBO Max néven új streaming platform indul a Netflix és a Disney+ ellen

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a Jóbarátok című sorozat elhagyja a Netflixet. Mostanra az is kiderült, hogy további tartalmakkal együtt a Warner új platformjára, a HBO Max-ra költözik, 2020 tavaszán.

Jelenleg annyit tudni, hogy a Netflix, a Hulu és a Disney+ versenytársaként induló HBO Max jövő tavasszal indul Amerikában, árképzést viszont eddig még nem közölték. Jövőre egyébként a Jóbarátokon kívül további exkluzív tartalmak vándorolnak vissza a Warnerhez, így számíthatunk arra, hogy az induló műsorkínálat tovább fog gyarapodni.

A WarnerMédiához tartozó új platformhoz olyan ismert neveket tudtak megnyerni, mint Greg Berlanti és Reese Witherspoon. Berlanti 4 youngster filmre szerződött, míg Witherspoon médiás cége a Hello Sunshine két film készítését vállalta a szolgáltatónak. Ezen kívül a HBO Max-ra költözik a Kaliforniába jöttem (The Air Prince of Bel Air) összes évada, a Batwoman DC Entertainment és Katy Keene Riveldale spinoff sorozata.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=LCS4CaZ9dwg
A HBO Max promovideója

Összességében a HBO Max egyesíteni fogja az HBO tartalmát a Warner Bros, a New Line, a DC Entertainment, a CNN, a TNT, a TBS, a TruTV, a CW, a Turner Classic filmek, a Cartoon Network, a Adult Swim, a Crunchyroll, a Adult Swim, a Crunchyroll és a HAL tartalmaival.

Arról nincsenek információk, hogy mi lesz a HBO GO és HBO Now szolgáltatások sorsa és arról sem tudok, hogy mindez mennyire fogja érinteni Magyarországot. Viszont elég valószínű, hogy a HBO Max váltja majd a HBO GO-t, és valamennyi tartalmát idővel úgy fogják lokalizálni, ahogy azt eddig a GO-val is tették. De mindez csak feltételezés, a részleteket pedig talán néhány hónap múlva mi is megtudhatjuk.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.