Műsoron

streaming és mozi

Itt a meglepetés: HBO Max néven új streaming platform indul a Netflix és a Disney+ ellen

2019. július 9. 19:02 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a Jóbarátok című sorozat elhagyja a Netflixet. Mostanra az is kiderült, hogy további tartalmakkal együtt a Warner új platformjára, a HBO Max-ra költözik, 2020 tavaszán.

Jelenleg annyit tudni, hogy a Netflix, a Hulu és a Disney+ versenytársaként induló HBO Max jövő tavasszal indul Amerikában, árképzést viszont eddig még nem közölték. Jövőre egyébként a Jóbarátokon kívül további exkluzív tartalmak vándorolnak vissza a Warnerhez, így számíthatunk arra, hogy az induló műsorkínálat tovább fog gyarapodni.

A WarnerMédiához tartozó új platformhoz olyan ismert neveket tudtak megnyerni, mint Greg Berlanti és Reese Witherspoon. Berlanti 4 youngster filmre szerződött, míg Witherspoon médiás cége a Hello Sunshine két film készítését vállalta a szolgáltatónak. Ezen kívül a HBO Max-ra költözik a Kaliforniába jöttem (The Air Prince of Bel Air) összes évada, a Batwoman DC Entertainment és Katy Keene Riveldale spinoff sorozata.

HBO Max – WarnerMedia’s New Streaming Service (Official Promo) | WarnerMedia

HBO Max is a new service which will offer an impressive direct-to-consumer experience for everyone ranging from families with young children to adults of all ages. Anchored with and inspired by the legacy of HBO’s excellence and award-winning storytelling, the new service will feature an extensive collection of exclusive original programming (Max Originals) and the best-of-the-best from WarnerMedia’s enormous portfolio of beloved brands and libraries.

A HBO Max promovideója

Összességében a HBO Max egyesíteni fogja az HBO tartalmát a Warner Bros, a New Line, a DC Entertainment, a CNN, a TNT, a TBS, a TruTV, a CW, a Turner Classic filmek, a Cartoon Network, a Adult Swim, a Crunchyroll, a Adult Swim, a Crunchyroll és a HAL tartalmaival.

Arról nincsenek információk, hogy mi lesz a HBO GO és HBO Now szolgáltatások sorsa és arról sem tudok, hogy mindez mennyire fogja érinteni Magyarországot. Viszont elég valószínű, hogy a HBO Max váltja majd a HBO GO-t, és valamennyi tartalmát idővel úgy fogják lokalizálni, ahogy azt eddig a GO-val is tették. De mindez csak feltételezés, a részleteket pedig talán néhány hónap múlva mi is megtudhatjuk.

Oszd meg a cikket másokkal is: