Júliusban érkezik a HBO egyik legdrágább sorozatának digitálisan felújított változata

A hazai streaming szolgáltató az Apollo-program keretében megvalósított Holdra szállás 50. évfordulóját az 1998-as, Emmy-díjas A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program című minisorozat ismétlésével ünnepli.

A legjobb minisorozat Emmy-díjával kitüntetett A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program szereplői között olyan színészekkel találkozhatunk, mint Bryan Cranston, David Andrews, Adam Baldwin, Cary Elwes, Sally Field, Dave Foley, Al Franken, Tony Goldwyn, Mark Harmon, Tom Hanks, Peter Horton, Chris Isaak, Tcheky Karyo, Elizabeth Perkins, Kevin Pollak, James Rebhorn és Rita Wilson. A minisorozat executive producere Tom Hanks volt, a produceri feladatokat az Imagine Entertainment részéről Brian Grazer, Rob Howard és Michael Bostick látta el.

A sorozat jelenetképe

65 millió dolláros büdzséjével a mai napig ez az HBO produkció volt az orlandói Disney-MGM stúdió legjelentősebb ügyfele – a produkció mindkét műtermüket, illetve összes irodahelyiségüket használta egy teljes éven keresztül. A forgatás több mint 100 helyszínen zajlott, többek között a Kennedy Űrközpontban a Canaveral-foknál, illetve olyan floridai helyszíneken, mint a haditengerészeti kiképzőközpont és a közműszolgáltató Orlandóban, valamint az Edwards légitámaszpont és a tustini tengerészgyalogos légibázis Kaliforniában, az Anza Borrego állami park Kaliforniában, illetve Washington.

A sorozat jelenetképe

A NASA engedélyezte a forgatást a Kennedy Űrközpont olyan területein és épületeiben is, amelyeket ténylegesen használtak az űrprogram keretében, mint az indítóállomások, a szerelőcsarnok, az űrhajósok közlekedőfolyosói, a NASA orvosi vizsgálói és a Mercury irányítóközpont.

A teljes sorozat július 15-én érkezik a HBO GO-ra.

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.