Oszd meg a cikket másokkal is:

Ez a hét több szempontból is kiemelt jelentőségű: Egyrészt július 4-én (csütörtökön) ünnepelték az amerikaiak a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetését, másfelől viszont a Netflix egyik legsikeresebb sorozatának, a Stranger Things 3. évadának premierdátuma is erre a napra esett.

Ami a magyar tartalmak heti frissítését illeti, hozzánk kevesebb premier jutott mint a tengerentúlra, viszont továbbra sem lehet okunk a panaszra, hiszen a meglévő filmek és sorozatok lokalizációja gőzerővel zajlik. Arról még keveset lehet tudni, hogy végül mikor lesz elérhető az applikációban a magyar nyelv választása, de idén nyáron nem túl valószínű. Érthető módon a Netflix előbb szeretne egy méretes magyar műsortárral rendelkezni, majd ezt fogja követni a magyar kezelőfelület, csak ezután beszélhetünk teljes lokalizációról, ami felveheti a versenyt a többi streaming szolgáltatóval.

Addig viszont sorra érkeznek a jobbnál jobb magyar nyelvű műsorok a streaming szolgáltatóhoz. Szinkronok tartalmak tekintetében is jelentős előrelépés történt, hiszen a Tales of the City első évadánál is már választható a magyar hang, és a későbbiekben még több tartalom fog szintén magyarul megszólalni.

De lássuk, hogy milyen újdonságok érkeztek a héten a magyar Netflixre:

The Last Czars S01

The Last Czars: Season 1 – Official Trailer

Release: July 3 © 2019 Netfllix Subscribe! https://www.youtube.com/channel/UCBAqTXoY_SFn73aON2P2X8Q?sub_confirmation=1

Angol nyelvű előzetes

A sorozat a Romanov-dinasztia kihalásának tragikus körülményeit dolgozza fel. A frissen trónra került II. Miklós cár és Alexandra cárné képtelen egyben tartani az egyre iparosodó orosz társadalmat, ami háborúkhoz és vérengzéshez vezetett. A valós események feldolgozása mellett történészek mesélnek a kialakult helyzetről, így aki szeret mélyen elmerülni a történelmi sorozatokban, számukra a The Last Czars kötelező darab lehet.

Katherine Ryan: Glitter Room, stand-up

Katherine Ryan: Glitter Room | Official Trailer [HD] | Netflix

Fresh from a tour, comedian Katherine Ryan is back with her second Netflix original stand-up special. Glitter Room comes to Netflix July 1.

Angol nyelvű előzetes

The Society S01

The Society | Trailer [HD] | Netflix

No parents. No rules. No way out. The Society arrives May 10 only on Netflix. Watch The Society, only on Netflix: https://www.netflix.com/title/80197989 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

A The Society angol nyelvű előzetese

Stranger Things S03

Különös dolgok (Stranger Things) | 3. évad | 2. szinkronos előzetes | Netflix

Kedvenc szereplőid idősebbek és okosabbak – és olyan nyár vár rájuk, amit sosem felejtenek el. Üdvözlünk indianai Hawkins-ban.

A Stranger Things harmadik évadának magyar nyelvű előzetese

A Netflix legsikeresebb sorozatának harmadik évadában újra visszatérünk Hawkinsba, egy évvel a második évad cselekményei után. Nyár van, és a város éppen készül a július 4-i ünnepségekre, de valami ismét nem stimmel. Vagyis látszólag nagyon egyben vannak a dolgok, hiszen dúl a 80-as évek szenvedélye, szerelem, popzene és minden ami szükséges a pazar nyári élmények átéléséhez, de ahogyan az lenni szokott, Will ismét érzi a gonosz jelenlétét.

Kövessd a Műsoront a Facebookon!:

Lesz ez még így se (As Good As It Get), vígjáték

Koszorúslányok (Bridesmaids), vígjáték

Rango, animció

Élet (Life), sci-fi

Watchman, fantasy

Chappie, sci-fi, fantasy

Egek ura (Up in the Air), fimdráma

Erőszakik (In Bruges), akciófilm

A dolgok állása (State of Play) filmdráma, krimi

Van Helsing (film), fantasy

Zöld darázs (The Green Hornet), fantasy

A Dolog (The Thing), horrorfilm

Monty Python’s Meaning of Life (Az élet értelme), vígjáték

The Magic of Lessie (Varázslatos Lassie), családi

Samurai 7 S01

Cardcaptor Sacura S01-S02

Kaliforniába jöttem (A Fresh Prince of Bel-Air) S01-S06

Agymenők (The Big Bang Theory) S01-S12