Oszd meg a cikket másokkal is:

Hogy fokozzam kicsit a várakozást, az instagramon kikerült egy videó a Stranger Things harmadik évadának világpremierjéről, és majd egy perc az első epizódból. Le fogtok döbbenni!

A néhány perces videóban beszélnek a sorozat világáról, és hogy mekkora várakozás övezi az új évad megjelenését. Beszéd közben hatalmas sikoltások és egyszer csak….megjelenik egy orosz zászló!

A többit nézzétek meg magatok! (az első epizód részletéhez kattintsatok az instagramra):

New episode with spoilers is available now at my youtube channel,link in bio💫 World premiere of Stranger Things 3💥 Speech of Ted Sarandos who is currently the cheif content officer of Netflix. The next video is not a spoiler.But it is a little part of beginning of the 1 episode.I have surprised a lot because of russian speaking actors and kinda USSR locations in the movie. #strangerthings #strangerthings3 #tedsarandos #netflix #hollywood #losangeles #странныедела #странныедела3

445 Likes, 10 Comments – ANASTASIA GRIAKOLOVA (@iam.molly) on Instagram: “New episode with spoilers is available now at my youtube channel,link in bio💫 World premiere of…”