Műsoron

streaming és mozi

Mozisikerekkel és igazi klasszikusokal gazdagodik júliusban a HBO GO

2019. június 29. 15:08 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A júliusi sorozatlista után megkaptam az HBO GO következő hónapra szóló filmes bemutatóit is.

Itt a lista, hogy mik érkeznek júliusban a HBO GO-ra

Átfutva a várható friss filmes megjelenéseket, a júliusi listában szerepelnek vérbeli blockbusterek és mozisikerek, de a klasszikusok szerelmesei sem maradnak régi kedvenceik nélkül. Ez már nem is annyira meglepő, hiszen a nézők szinte követelik a klasszikus filmek meglétét, ami épp úgy vonzó tud lenni számukra, akár egy néhány hónappal ezelőtt bemutatott mozifilm, mivel így áll össze a streaming minden igényt kielégítő műsortára.

Júliusban tehát olyan csúcsfilmekkel találkozhatunk, mint a Gerald Butler főszereplésével látható A Hunter Killer küldetés vagy a Csernobil sztárjával Stellan Skarsgård-al készült Az ember, aki megölte Don Quixote-t. Klasszikusok tekintetében kiemelném Tom Cruise-al az 1986-os Top Gunt vagy Bill Murray és Andie MacDowell klasszikusát, az 1993-as Idétlen időkig romantikus drámát, melynek pontos műfaji besorolása ma is igazi rejtélynek számít.

Lássuk, hogy időpontokra lebontva, milyen filmekkel találkozhatunk a HBO GO-n júliusban:

Július 1

Susotázs (Vígjáték)

Susotázs (12) feliratos előzetes

A két magyar szinkrontolmács napja úgy indul a prágai nemzetközi hűtőgépgyártó konferencián, mint bármelyik másik munkanap. Mikor azonban megtudják, hogy mindössze egy személy hallgatja őket, és az egy csinos nő, az események több, nem várt fordulatot vesznek. Tóth Barnabás rövidfilmje a 91. Oscar-díj rövidfilmes kategóriájának tíz filmes rövidített listáján szerepelt, s esélye volt az Oscar-jelölésre.

Top Gun

Top Gun (1986) Official Trailer – Tom Cruise Movie

Starring: Tom Cruise, Tim Robbins, and Kelly McGillis Top Gun (1986) Official Trailer – Tom Cruise Movie As students at the United States Navy’s elite fighter weapons school compete to be best in the class, one daring young pilot learns a few things from a civilian instructor that are not taught in the classroom.

Június 7

Az ember, aki megölte Don Quixote-t

Az ember, aki megölte Don Quixote-t – Hamarosan az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Bosszúvágy

Bosszúvágy – EXKLUZÍV magyar előzetes #1

Bruce Willis akció-thrillerének első magyar trailere. (16) November 23-tól a mozikban! * Honlapunk: https://www.puliwood.hu/ * Facebookunk: https://www.facebook.com/puliwood.hu/ A Fórum Hungary engedélyével feltöltve!

Július 11

A szél (Dokumentumfilm)

Június 12

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés – magyar szinkronos előzetes #1 / Akció-thriller

A Hunter Killer küldetés magyar szinkronos előzetes / Hunter Killer HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Országos moziműsor ☞ https://goo.gl/hsDs9D Mikor lesz a mozikban?

Július 13

Grand Budapest Hotel

Július 14

Partiállat

LIFE OF THE PARTY – Official Trailer 1

In Theaters May 11 — www.facebook.com/LifeOfThePartyMovie www.instagram.com/LifeOfThePartyMovie www.twitter.com/LOTPMovie www.lifeoftheparty-movie.com — New Line Cinema’s comedy “Life of the Party” stars Melissa McCarthy under the direction of Ben Falcone. When her husband suddenly dumps her, longtime dedicated housewife Deanna (McCarthy) turns regret into re-set by going back to college…landing in the same class and school as her daughter, who’s not entirely sold on the idea.

Július 15

Szombat esti láz

Július 18

Julie és Julia – Két nő egy recept

Július 19

Amikor megállt a Föld

Július 20

A Tolvajok királya (Dráma)

King of Thieves International Trailer #1 (2018) | Movieclips Trailers

Check out the official King of Thieves International Teaser Trailer starring Michael Caine! Let us know what you think in the comments below. ► Watch King of Thieves: https://www.fandangonow.com/details/movie/king-of-thieves-2019/MMV5DA88DE8E6EC28513A73216D2E73EC484?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: January 25, 2019 Starring: Michael Caine, Michael Gambon, Charlie Cox Directed By: James Marsh Synopsis: A crew of retired crooks pulls off a major heist in London’s jewelry district.

Július 21

Nyughatatlan özvegyek

Július 27

Libabőr 2.- Hullajó Halloween

LIBABŐR 2. – HULLAJÓ HALLOWEEN – Magyar szinkronos előzetes #2 (12E)

LIBABŐR 2. – HULLAJÓ HALLOWEEN OKTÓBER 25-TŐL A MOZIKBAN! A horrorregényírónak van egy nagy titka: fantáziájának meghökkentő és hátborzongató szülöttei életre kelnek, kilépnek a borítók közül, és elkövetik mind azt a gonoszságot, amellyel szerzőjük felruházta őket. Ezért van minden könyvén lakat. És ezért nem tanácsos kinyitni a lakatot.

Egy boltkóros naplója

Egy boltkóros naplója filmelőzetese

Egy boltkóros naplója film trailere a Filmhir.hu-tól

Július 28

Megosztás (Thriller)

Share (2019): Official Trailer | HBO

Based on Pippa Bianco’s Cannes Film Festival award-winning short of the same name, this feature-length drama stars Rhianne Barreto as 16-year-old Mandy, who discovers a disturbing video from a night she doesn’t remember and must try to figure out what happened and how to navigate the escalating fallout.

Diótörő és a négy birodalom (Fantasy)

A diótörő és a négy birodalom – Hamarosan az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Július 29

Idétlen időkig

idétlen időkig

sokadik ébredés

Oszd meg a cikket másokkal is: