Műsoron

streaming és mozi

Világpremierrel egy időben, szinkronnal érkezett a Shaft 2019

2019. június 28. 08:05 Nincs hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Megérkezett a Netflixre Samuel L. Jackson főszereplésével a Shaft 2019, ami fontos mérföldkő a magyar Netflix életében.

Ugyanis a legújabb kiadású Shaft rögtön magyar szinkronnal és felirattal került fel a streaming szolgáltató műsortárába, két héttel a film amerikai mozibemutatója után. Ilyenre még nem volt példa, ami úgy fordulhatott elő, hogy Tim Story által rendezett akciófilm nemzetközi vetítési jogát a Netflix vásárolta meg, így a magyar mozikba nem is kerülhetett.

SHAFT – Official Trailer [HD]

More Shaft than you can handle. Only in theaters June 14! – https://facebook.com/ShaftMovie.com http://twitter.com/ShaftMovie http://www.intstagram.com/ShaftMovie http://ShaftMovie.com – SHAFT New Line Cinema’s action comedy “Shaft” is the next chapter in the film franchise featuring the coolest private eye on any New York City block.

Shaft 2019 angol nyelvű előzetese

Adam Sandler és Jennifer Aniston Murder Mysteryje igaz szintén magyar szinkronnal és felirattal érkezett a Netflixes premierrel egy időben, a különbség csak annyi, hogy azt kizárólag streamingre gyártották, míg a Shaft kimondott mozifilmként indult, és később dőlt csak el, hogy Amerikán kívül csak a Netflix forgamlazhatja.

Így a magyar nézők elsőként tapasztalhatják meg, hogy milyen egy friss mozit otthon a nappaliban 4K-ban vagy nyaralás alatt a tábortűznél megnézni, esetleg összehívni a haverokat és a családot egy hétvégi grillpartira, egy jó kis Shaftnézésre.

Oszd meg a cikket másokkal is: