Ezek érkeztek a héten a magyar Netflixre (május 20-25)

Érdekel, hogy milyen friss magyar tartalmak érkeztek a héten a Netflixre? Nálunk minden héten megtudhatod. Részletes összefoglalónkban kibontjuk az elmúlt napok legizgalmasabb címeit, hogy neked csak válogatnod keljen.

Renée Zellweger rajongói örülhetnek, hiszen a nálunk is népszerű színésznő először debütál sorozatban, a What/If pedig nem igazán egy Bridget Jones-féle laza koktélozás, tehát nem árt hozzá bekészíteni egy erőseb italt is. Ezen a héten szinkoronos tartalommal is találkozhatunk, és ha streaming fronton a Netflixet választjuk, a heti stand-up adagunkról sem kell lemondani. Főzés, horror, szóval lesz minden a hétvégi programodhoz.

Bébi úr (szinkron)

2017-ben mutatták be a magyar mozikban Tim, a 7 éves kisfiú kalandjait. A kisfiú gondatalanu éli gyermeki hétköznapjait, amikor kistesó érkezik a családban. A bájosan aranyos bébi mindenkit elkápráztat, ám valójában nem egy szokványos csecsemőről van szó. A Bébi ugyanis taxin érkezett, arany zsebórájához igazodva titkos konferenciákat tart a szomszéd kisgyerekekkel karöltve, két kézzel szórja a pénzt és szusit rendel magának ebédre. Persze mindezt a felnőttek háta mögött.

https://www.youtube.com/watch?v=bkI1h03J3WQ

Cricket Fever: Mumbai Indians

A krikett nálunk nem igazán ismert sport, de Indiában milliók rajonganak érte. A 8 részes sorozatnak köszönhetően viszont a hazai nézők is megismerkedhetnek az indiai Premier League-ben szereplő Mumbai Indiánok 2018-as szezonjával, hogy miként készülnek a játékosok, hogyan is kell ezt az egész kultúrát elképzelni.

Wanda Sykes: Not normal

A Virginiai színész-komikus Wanda eredetileg a NSA-nál kezdett dolgozni, de megunta a papírtologatást és az ezzel járó bürokráciát és stand-up komikus lett belőle. Coors Light Super Talent Showcase-nél Washingtonban kezdett el fellépni, és számos filmben is szerepelt. Ebben az új műsorában főként politikai és jelentős társadalmi kérdésekben ismerhetjük meg egyedi karakterét, Wanda páratlan stílusával előszeretettel csípelődik a napi politikai morzsák között.

A Tale of Two Kitchens

A mexikói sztárséf Gabriela Cámara San Franciscóban nővérével Calaval megnyitja hazai éttermének amerikai mását, hasonló menüvel és szokatlanul kedves konyhakultúrájával. A szenvedélyes dél-amerikai főzésművészetet a konyha szerelmeseinek vétek kihagyni.

What/If első évad

Renée Zellwegert eddig főként moziban láthattuk, most viszont egy sorozatban tűnik fel. A What/If egy külön történetekre épülő antológiai sorozat, amelyben minden évad egy-egy dedikált történetet mesél el, mégis közös bennük az alapvetés; mit tennél, ha. A gyönyörű színésznő rögtön az első évadban debütált, és egy erkölcstelen, valamint piszkosul gazdag nőt alakít, akinek semmi szem számít, se pénz se józan ész céljai eléréséhez. Összeismerkedik egy anyagi nehézségekkel küzdő házaspárral és kezdetét veszi az erkölcsi lavina, amelyben a szex és a pénzhez fűzött hatalom számít elsődlegesen, tehát Zellwegert eddigi karaktereitől eltérő szerepben láthatjuk a Netflix új sorozatában.

Rim of the World

Négy fiatal mit sem sejtve elindul egy lazának tűnő nyári táborozásra, azonban a gondtalan szórakozás helyett valami egészen mással találkoznak. Idegenek támadják meg a földet, és a négy barát összefogva próbálja megmenteni az embereket a földöntúli inváziótól. Így elsőre a film a Stranger Things és a Függetlenség napjának Netflixes reinkarnációja, ami a műfaj szerelmeseinek bizonyára jó pontot fog jelenteni, de akik csak egy laza délutáni szórakozásra vágynak, azok sem fognak csalódni.

The Perfection

A Netflix legújabb pszichológiai thrillerében Charlottenak egy rangos zeneakadémiát kellett otthagynia édesanyja betegsége miatt. Évekkel később miután édesanyja meghal, Charlotte visszatér a helyszínre, és fájdalmasan tapasztalja, hogy milyen árat fizetett a távolléte miatt. Az akadémián, és talán szélesebb körben is átvette pozícióját Lizzie a csellótanuló. Találkozójuk Sanghajban féltékenységgel ésszexuális feszültség kombinációjával jár. A film erős idegzetűelnek ajánlott.

High Seas első évad

Egy luxushajó indul Spanyolországból Brazíliába az 1940-es években, fedélzetén dúsgazdag birtokosokkal, valamint szerencsét próbáló kalandorokkal, azonban az út során egy brutális gyilkosság történik. Egyfajta Orient expressz hajós megfelelője, amelyben szintén megtalálható a felszín alatt bújó családi titok és társadalmi megpróbáltatás, amit két testvérpár és a többi különös utas szemszögéből ismerhetünk meg. A Netflix új kosztümös drámasorozata gyönyörű képekkel és izgalmas cselekménnyel rendelkezik.

Slasher harmadik évad

A Slasher egy amerikai-kanadai antológiai sorozat, aminek a harmadik évada érkezett a héten a Netflixre. Az első évadban egy lány néhány évvel szülei szörnyű gyilkossága után újra meglátogatja szülővárosát, de rá kell döbbennie, hogy egy új sorozatgyilkos tovább folytatja a borzalmakat. Mivel antológia sorozatról van szó, így minden évad különálló cselekményt dolgoz fel, így aki nem látta az elsőt, és csak a másodikba szeretne belenézni, gond nélkül megteheti.

https://www.youtube.com/watch?v=aiYa4XGQ31U

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply