Oszd meg a cikket másokkal is:

Hétfő hajnalban a HBO a Trónok harca záró epizódjával lezárt egy korszakot, innentől nem érkezik új rész a kultikus fantasy sorozathoz.

Ez a lezárás pedig sok nézőben különböző reakciókat váltott ki, a közösségi oldalakat elárasztották a vegyes reakciók ami ilyenkor teljesen természetes. Vannak, akik képtelenek elfogadni a történet befejezését, míg mások próbálnak hamar túl lenni rajta, más címekkel és különböző témájú sorozatokkal és tartalmakkal pótolják a Trónok harca után keletkezett űrt.

Ahogy a Daily Mail is megírta, sokakban egy jelentős megvonásként jelentkezett a Trónok harca záró epizódja, sőt, egyesek a következő hetekben átélik majd a gyász öt szakaszát (Tagadás, Harag, Alkudozás, Depresszió, Elfogadás), és mindez nem csupán egyfajta modern viselkedési forma, hanem nagyon is valós jelenség, a cikk erre is felhívja az olvasók figyelmét.

A modern tartalomfogyasztás pedig olyan műfaj, aminek segítségével pillanatok alatt találni további címeket, sorra jönnek az új és minőségi sorozatok, van miből tehát választani. A HBO Europe elkészített egy magyar feliratos videót az említett öt gyász szakaszhoz, amivel a HBO GO-val gyógyítani lehet a felbukkanó elvonási tüneteket, mi pedig összeválogattuk, hogy mikkkel érdemes elkezdeni.

Találj gyógyírt a Trónok harca után az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Instagram: https://www.instagram.com/hbohungary/ Twitter: https://twitter.com/HBOHU Kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt megjelent ár/ajánlat lehet, hogy már nem érvényes. Az HBO fenntartja a jogot, hogy az árat és az ingyenes próbaidőszak intervallumát változtassa.

Nézzük a listát:

#1 TAGADÁS

Hatalmas kis hazugságok 2. évad (június 10)

Légió 1-2. évad (június 1)

Templomosok 2. évad

A tett (The Act)

Egy házasság helyzete

#2 HARAG

Eufória 1. évad (június 17)

Harcos 1. évad

Megszállottak viadala

The Walking Dead 1-8. évad

Kijárási tilalom

#3 ALKUDOZÁS

A 22-es csapdája

Évek alatt 1. évad (május 22)

Jett (június 15)

Város a hegyen (június 17)

Milliárdok nyomában 4. évad

#4 DEPRESSZIÓ

Csernobil

A szolgálólány meséje 3. évad (június 6)

Éles tárgyak

Patrick Melrose

Az Adnan Syed-ügy

#5 ELFOGADÁS

Doom Patrol (június 5)

Krypton 2. évad ( június 13)

Gentleman Jack

Agymenők 12. évad ( június végétől)

Hazug csajok társasága: A perfekcionisták